19. november 2019
Foto: Midt- og Vestsjællands Politi
gallery icon

Se billedserie

Foto: Midt- og Vestsjællands Politi
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Politiet efterlyser ejere af flere hundrede tyvekoster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Politiet efterlyser ejere af flere hundrede tyvekoster
Opdateret 05. juni 2019 kl. 10:03
Ringsted - 05. juni 2019 kl. 10:01
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt- og Vestsjællands Politi har fundet et kæmpe lager med flere hundrede tyvekoster hos en indbrudstyv, og ordensmagten opfordrer alle Ringsted-borgere, der har haft indbrud de seneste fire år, til at kigge billederne igennem for at se, om der er nogle af deres ejendele blandt de mange tyvekoster.

De stjålne koster kan stamme fra indbrud begået på hele Sjælland i de seneste fire år, og derfor har politiet taget billeder af nogle udvalgte effekter, som formodes at stamme fra indbrud i private hjem, sommerhuse og virksomheder.

- Vi er rigtig glade for, at vores dedikerede indbrudsgruppe har fanget en travl indbrudstyv. Det ser ud til, at der både er arvestykker, personlige ejendele, samlereffekter og meget mere blandt tyvekosterne, og vi håber, at især de ejendele med særlig stor affektionsværdi kan komme i rette hænder igen, siger politikommissær Rasmus Brink-Frendrup, der er leder af indbrudsgruppen i Midt- og Vestsjællands Politi.

Han understreger, at det bliver et stort arbejde for politiet at få de mange tyvekoster tilbage til borgerne, men han er villig til at gå langt for, at det sker.

Hvis man ser nogle af sine stjålne genstande på billederne, skal du rette henvendelse til Midt- og Vestsjællands Politi fra onsdag den 5. juni til fredag den 7. juni mellem klokken 10.00 og 13.00 på telefon: 41 91 05 01.

Politiet vil desuden tirsdag den 11. juni fra klokken 14-20 holde åbent hus, hvor borgerne kan komme og se nærmere på kosterne. Det sker på brandstationen på Gammel Vindingevej 10, 4000 Roskilde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk