20. september 2021
Lars Nila Nielsen (tv.) fra Midtsjællands Byggeservice bød velkommen, da der i dag ved middagstid blev holdt rejsegilde for den nye pavillon med cafe og toiletter på Torvet i Ringsted.
gallery icon

Se billedserie

Lars Nila Nielsen (tv.) fra Midtsjællands Byggeservice bød velkommen, da der i dag ved middagstid blev holdt rejsegilde for den nye pavillon med cafe og toiletter på Torvet i Ringsted.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Pavillon skal huse quizzer og koncerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Pavillon skal huse quizzer og koncerter
Ringsted - 15. september 2021 kl. 13:14
Af Jakob Fønss

Borgmester Henrik Hvidesten (V) var eneste mand på talerrækken, da Midtsjællands Byggeservice i dag ved middagstid havde indbudt til forsinket rejsegilde på den nye pavillon på Torvet i Ringsted.

arrow Læs også: Ventet og frygtet pavillon på vej til torv: Lokalt firma jubler

Forinden bød Lars Nila Nielsen fra Midtsjællands Byggeservice de omkring 40 fremmødte velkommen til en bygning, som han selv og resten af byggevirksomheden er stolte af at stå bag.

Borgmesteren lagde i sin tale ikke skjul på, at han glæder sig til, at den nye pavillon står færdig.

- Vi er i fuld gang med at få de sidste detaljer på plads med den kommende forpagter af cafeen. Vi lægger op til, at der kommer til at være mange aktiviteter i bygningen. Det kan for eksempel være quizzer, smagninger og koncerter, sagde Henrik Hvidesten.

Han ser færdiggørelsen af pavillonen som en markering af en afslutning på den store renovering, som torvet og de centrale handelsgader i Ringsted har gennemgået både under og over jordoverfladen.

- Vi har gennemført en omdannelse, så borgerne nu er begyndt at sidde og hygge sig, og det vil den nye pavillon bakke yderligere op om. Samtidig får vi endelig igen offentlige toiletter, hvilket der er mange, som glæder sig til, sagde Henrik Hvidesten.

Han mener desuden, at den færdige pavillon vil være med til at indramme Torvet og skabe mere læ på den åbne plads.

Pavillonen etableres med store glaspartier for at bevare udsigten til Sct. Bendts Kirke og sikre udkig til torvet, rådhuset og kirken fra café-området.

Pavillonen forventes ifølge kommunen at kunne åbne for offentligheden i forbindelse med julehandlen.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk