17. maj 2021
Børn, lærere og repræsentanter fra idrætsforeningen deltog i åbningen.
gallery icon

Se billedserie

Børn, lærere og repræsentanter fra idrætsforeningen deltog i åbningen.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Nyrenoveret legeplads indviet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Nyrenoveret legeplads indviet
Ringsted - 29. april 2021 kl. 16:08

Torsdag eftermiddag klippede borgmester Henrik Hvidesten snoren over, da den flotte nye legeplads på Præstbrovej i Farendløse sydøst for Ringsted blev indviet.

Grundejerforeningen Præstbro har i tæt samarbejde med blandt andet den lokale idrætsforening, skolen og børnehaven i Nordrup og Farendløse de seneste to år indsamlet støttemidler til legepladsprojektet »Børneglæde liv og leg«.

Det er i alt blevet til 975.000 kroner fra blandt andet Landsbyforum Ringsted, Nordea-fondens Her-bor-Vi, Lokale og Anlægsfonden, DIF og DGI's Foreningspulje, Danbolig Ringsted samt ikke mindst en række uvurderlige pro bono bidrag fra lokale virksomheder.

Dertil kommer, at en lang række frivillige hænder har brugt 1.000 timer på alt fra projektstyring, nedrivning, udgravning, bundopbygning, opsætning af balancebane og legehus, maling og ikke mindst bespisning og bagning til de involverede og hårdtarbejdende hjælpere.

På legepladsen er der kommet en 200 kvadratmeter multibane, en 10 meter parkour/klatrebane, tre gynger, en fem-ledet balancebane for de mindste børn, karrusel, trampoliner samt fitness-redskaber.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk