5. juni 2020
Glæden over musikken var stor både blandt borgere og personale. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Glæden over musikken var stor både blandt borgere og personale. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Musikalsk lys til beboere og personale på plejecentre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Musikalsk lys til beboere og personale på plejecentre
Ringsted - 08. april 2020 kl. 16:57
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Richard Ragnvald og Fede Finn & Funny Boyz besøger fra 6.-16 april 100 danske plejehjem. Richard Ragnvald sørger for musikken på centrende i Jylland, mens Fede Finn & Funny Boyz spiller på Sjælland.

Onsdag eftermiddag var turen kommet til Ringsted Kommune, hvor orkesteret først spillede på blokvogn på parkeringspladsen ved Plejecenter Ortved klokken 14.

- Det blev en skøn eftermiddag, og både borgere og personale hyggede sig med musikken. Der var spærret af med seks meter hen til blokvognen, hvor musikerne spillede. Vi serverede champagne, og der blev sunget med og danset til stor glæde for alle, beretter centerleder Marianne Micheelsen.

Herefter gik turen videre til Knud Lavard Centret i Ringsted. Også her blev det til en lille halv times musik fra blokvognen i behørig afstand af borgere og personale.

Konceptet er baseret på at underholde og give et lille lyspunkt for de mange beboere, der sidder isoleret på plejecentre rundt omkring i Danmark i sikker afstand fra beboerne.

Projektet er fondsfinansieret og styret af Koncept Aarhus, der er sekretariatet bag Danmark for Målene, som skal udbrede kendskabet til de 17 verdensmål i hele Danmark.

Danmark Bag Målene havde oprindelig startdato den 29. april, men er blevet udsat til den 13. august på grund af coronakrisen.

Bostedet Bengerds Huse i Ringsted får besøg af Fede Finn & Funny Boyz torsdag 16. april.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk