5. juni 2020
De særligt indbudte gæster ankom til biografen fra klokken 18.
gallery icon

Se billedserie

De særligt indbudte gæster ankom til biografen fra klokken 18.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Gallapremiere i ny biograf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Gallapremiere i ny biograf
Ringsted - 13. december 2019 kl. 03:59
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den røde løber var for anden aften i træk rullet ud foran Ringsteds nye biograf Moviehouse, der ligger i indkøbscenteret RingStedet på Klosterparks Allé.

arrow Læs også: Billeder: Avislæsere var inviteret til forpremiere

Mens det onsdag aften var læsere af DAGBLADET, som var inviteret til en prøvekørsel af byens nye attraktion, var det torsdag aften særligt indbudte fra både Ringsted og København, der ankom til den røde løber ved biografen fra klokken 18.

Blandt overraskelserne til gæsterne i foyeren var stemningsmusik med Bent Fabricius Bjerres orkester, dog uden deltagelse af 95-årige Bent Fabricius Bjerre.

Kenn Thomsen

Gæsterne fik serveret smagsprøver på de caféretter og drikkevarer, som biografen vil servere fast for deres kunder fra fredag eftermiddag.

Inspiration fra hele verden

Ejerne, Michael Obel og hans kone Tatjana, bød velkommen til gæsterne og Michael Obel holdt som den første tale i den flotte café, hvor der er højt til loftet men alligevel en behagelig akustik og belysning,

- Min kone og jeg har glædet os til at byde jer velkommen her i vores nye biograf, som er stort set identisk med den, som vi har i vores hjemby Hellerup. Vi har fået inspiration til vores helt særlige biografer ved at rejse verden rundt og kigge på loppemarkeder og biografer, sagde Michael Obel.

Kenn Thomsen

Han henviste til, at de mange rejser har sat sine tydelige spor i Moviehouse i Ringsted.

De persiske tæpper i cafeen er fra Mellemøsten, de runde marmorborde er fra Italien, sofaerne er fra Frankrig og håndvaskene ved de fælles toiletter er fra hamam-bade i Tyrkiet,

- Vores mål er, at biografen i Ringsted skal være verdens bedste lokale biograf. Vi har undervejs været meget egoistiske og lavet den lige, som vi vil have det, pointerede biografejeren.

Det største ønske er opfyldt

Han gav ordet videre til Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten. Han betragtede den nye biograf som en kæmpe julegave til kommunens borgere.

- En ny biograf er det ønske, som jeg har hørt nævnt flest gange fra ringstederne i de 14 år, som jeg har siddet i byrådet. Derfor er det en længe ventet julegave, som vi i dag kan pakke op, sagde borgmesteren.

Han afsluttede sin tale i bedste Star Wars stil i anledning af, at en ny film i serien snart har premiere i Moviehouse.

- May the force be with you, lød det fra Henrik Hvidesten, inden det var tid til det obligatoriske klip af den røde snor ind til de fire nye biografsale.

Aftenens film var på forhånd en hemmelighed for gallagæsterne. De fik serveret filmen »Le Mans 66« med Christian Bale og Matt Damon i hovedrollerne.

Kenn Thomsen

Tatjana og Michael Obel har lavet biografen i Ringsted,
lige som de selv havde lyst til, at den skulle være.
Foto: Kenn Thomsen


arrow Den er god nok - luksussæderne i ny biograf er faktisk grønne
09. december 2019 kl. 18:33 Opdateret: kl. 13:59
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk