31. juli 2021
Lørdag eftermiddag var lidt over 500 mødt op til børnenes melodigrandprix, MGP 2021, på Torvet i Ringsted - her var fællessang, musik, fest og glade børn på og foran scenen. Foto: Nikolaj Kennov Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Lørdag eftermiddag var lidt over 500 mødt op til børnenes melodigrandprix, MGP 2021, på Torvet i Ringsted - her var fællessang, musik, fest og glade børn på og foran scenen. Foto: Nikolaj Kennov Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: 500 mødte op på Torvet for at ryste røv siddende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: 500 mødte op på Torvet for at ryste røv siddende
Ringsted - 12. juni 2021 kl. 14:36
Af Nikolaj Kennov Rasmussen

- Hvis jeg siger håndværker, siger I...

- Røv!
- Håndværker...
- Røv!

Sådan lød det fra Super Brothers, der lørdag eftermiddag aflagde Ringsted et besøg sammen med andre stjerner fra børnenes melodigrandprix, MGP 2021, hvor de kom på en tredje plads.

De to brødre, Asger på 10 og lillebror Holger på 8 år fra København, rappede fra Torvets scene, så det gav genlyd blandt de lidt over 500 fremmødte forældre, bedsteforældre og børn, der enten dansede en smule - på numsen godt nok, for vi lever stadig i en coronatid - eller replicerede de uartige strofer fra bænkerækkerne.

Et kvarter forsinket

Publikum var også godt varmet op. Mens en teknisk fejl udskød koncerten et kvarter, var der lidt ekstra tid til at ernære sig fra boden, hvor søde sager lagde anløb til masser af energi inden koncerten.

Der var dog ikke bare kandis og kanongod sommerstemning i luften, men snart også... konfetti.

Efter værten - Frk. Solsikke - havde inviteret børn op på scenen og udstyret dem med et konfettirør, blev koncerten i ordets egentlige betydning skudt i gang og alle tre vinderartister entrede scenen med et kækt medley, der fik hænderne op i luften.

De røg i luften mere end et par gange i løbet af koncerten, hvor også andenpladsen Tinke & The Winkies og ikke mindst vinderen Emilie fyrede den så meget af, at håndværkerrøven kom i sommerlige svingninger over de nye tider.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk