17. november 2017
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilist kørte frem for rødt lys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilist kørte frem for rødt lys
Ringsted - 11. september 2017 kl. 11:18
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ifølge flere vidners forklaringer var det en 63-årig bilist fra Fåborg på Fyn, der var skyld i uheldet i krydset Roskildevej og Østre Ringvej ved Benløse fredag omkring klokken 13.

arrow Læs også: Sammenstød havde fem kvæstede

Den 63-årige kvinde mistænkes for at have kørt frem for rødt lys i lyskrydset, da hun kom kørende ad Roskildevej mod nordøst og skulle svinge til venstre ad Roskildevej mod nord i lyskrydset.

Samtidig kom en 42-årig kvinde fra Frederiksberg C kørende sammen med tre passagerer i en personbil ad Roskildevej mod syd og ville fortsætte ligeud i lyskrydset. I lyskrydset stødte de to biler sammen, da den 63-årige kørte langsomt frem foran den 42-åriges personbil.

Den 63-årige blev bragt til kontrol på skadestuen i Køge, mens de fire personer i den anden bil blev bragt til kontrol på skadestuen i Holbæk. Alle var sluppet fra uheldet med diverse knubs og mindre kvæstelser.

En lægehelikopter blev sammen med tre ambulancer sendt til uheldsstedet, men ingen viste sig at være kommet alvorligt til skade, og der blev derfor ikke brug for lægehelikopterens assistance.

Uheldet bevirkede spærring af vejen, hvor trafikken nordfra blev ledt ad Valsølillevej indtil klokken 14, hvor der var ryddet op på uheldsstedet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk