6. august 2021
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bil beslaglagt efter narkokørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bil beslaglagt efter narkokørsel
Ringsted - 21. juni 2021 kl. 11:31

Natten til søndag klokken 00.45 havde en patrulje standset en personbil, der blev ført ad en 30-årig mand fra Ringsted ind på en parkeringsplads ved en beboelsesejendom.

Den 30-årige kunne ikke fremvise noget kørekort, idet han ikke havde generhvervet sin førerret efter udløbet af en tidligere frakendelse af kørekortet.

Endvidere mistænkte politiet ham for at være påvirket af narkotika under kørslen. Den mistanke blev bestyrket efter en narkometertest, der gav udslag for, at den 30-årige formentlig var påvirket af kokain under kørslen.

Efter sigtelse for de to overtrædelser af færdselsloven anholdt politiet den 30-årige kortvarigt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Politiet kunne endvidere konstatere, at den 30-årige flere gange tidligere inden for de seneste tre år var blevet afsløret i at køre bil uden førerret.

Det medførte en beslutning om at beslaglægge hans personbil med henblik på senere konfiskation på grund af de gentagne overtrædelser af færdselsloven, så den 30-årige vil høre nærmere fra politiet, når den udtagne blodprøve er blevet analyseret.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk