28. september 2020
Vigersted Forsamlingshus. Foto: Mikael Borre
Vigersted Forsamlingshus. Foto: Mikael Borre
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bestyrelse håber at købe forsamlingshus for en krone

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bestyrelse håber at købe forsamlingshus for en krone
Ringsted - 23. maj 2020 kl. 07:55
Af Nikolaj Kennov Rasmussen

Vigersted Forsamlingshus er det sidste kommunalt ejede forsamlingshus i Ringsted Kommune og skal snart afhændes - men skal forsamlingshuset sælges for en krone til Støtteforeningen Vigersted Forsamlingshus Venner eller i offentlig budrunde?

Det er spørgsmålet på mandagens møde i Plan- og Boligudvalget.

- I bund og grund er vi ikke interesseret i at overtage det, men hvis kommunen vil af med det, er vi jo nødt til det, lyder det fra støtteforeningens bestyrelsesformand, Anders Piil, der uddyber:

- Vi har altid haft et godt samarbejde med kommunen, der har stået for det udvendige vedligehold, men det er blevet for dyrt for dem, så nu forsøger de selvfølgelig at komme af med uproduktive kvadratmeter, og det er helt forståeligt. Købsprisen på en enkelt krone lyder ikke af meget, men taget på forsamlingshuset er efterhånden så utæt, at det snart skal laves. Og det koster 1,2 millioner kroner.

- Vi har lidt svært ved at se frem til sådan en udgift. Vi håber derfor, at kommunen vil afholde udgifterne til taget, før vi køber forsamlingshuset. Hvis ikke de er med på den, vil der være en årrække, hvor vi enten skal leve med et stort banklån eller et utæt tag, siger Anders Piil.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk