20. oktober 2019
På Knud Lavard Centret har beboerne efterspurgt mere kontakt med dyr. Det ønske blev efterkommet, da to heste kom på besøg. Foto: Knud Lavard Centret
gallery icon

Se billedserie

På Knud Lavard Centret har beboerne efterspurgt mere kontakt med dyr. Det ønske blev efterkommet, da to heste kom på besøg. Foto: Knud Lavard Centret
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Besøgsheste skabte glæde på ældrecenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Besøgsheste skabte glæde på ældrecenter
Ringsted - 25. juni 2019 kl. 12:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På plejecentret Knud Lavard i Ringsted fik beboerne sig en glædelig overraskelse, da to såkaldte besøgsheste kom forbi. Hestene havde de to lokale piger, Shannon og Julie, medbragt.

Formålet var, at beboerne kunne se og røre ved hestene, da flere borgere efterspørger dyr i dagligdagen, og ikke alle har mulighed for at komme ud af huset. Det fortæller Jonas Palm og Louise Hansen, der er aktivitetsmedarbejdere på centret og står bag tiltaget.

- Alle beboerne reagerede med glæde og overraskelse over, at der var kommet to heste på besøg på plejecentret. Alle var ivrige for at klappe dem, og borgerne begyndte at fortælle om deres ungdom hvor de også havde været i nærheden af dyr, skriver Jonas Palm og Louise Hansen i en mail til sn.dk.

- Det er vigtigt for os som aktivitetsmedarbejdere, at der hele tiden nytænkes ideer til forskelligartede aktiviteter til vores beboere. Derfor er samarbejdet med pigerne vigtigt og et nyt glædeligt tiltag i dagligdagen, lyder det fra de to aktivitetsmedarbejdere på Knud Lavard Centret.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk