21. september 2021
Lørdag den 7. august besøger Fjellebro-Kværkebyegnens Borgerforening Lillebjerggård i Kværkeby, hvor man kan komme tæt på mange forskellige dyr. Pr-foto
Lørdag den 7. august besøger Fjellebro-Kværkebyegnens Borgerforening Lillebjerggård i Kværkeby, hvor man kan komme tæt på mange forskellige dyr. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Besøg på Lillebjerggård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Besøg på Lillebjerggård
Ringsted - 28. juli 2021 kl. 09:51

Så er det igen tid til årets familietur i Kværkeby, med godt et års forsinkelse på grund af corona. Turen finder sted lørdag den 7. august klokken 10.00.

Man mødes på parkeringspladsen ved Lillebjerggård på Bjergvej i Kværkeby. Her vil der være rundvisning til cirka klokken 11.30.

På rundturen kan man komme på tæt hold af de mange danske og mere eksotiske dyr, som Niels Jørgensen har på sin gård. Den ligger samtidigt i meget smukke omgivelser ved til Kværkeby Fuglereservat.

Lillebjerggård har kænguruer, aber, lamaer, farvestrålende fugle og mange andre sjove dyr, som deltagerne kan opleve. Undervejs vil Niels Jørgensen fortælle om dyrene og om, hvordan de passes.

På Lillebjerggård er der også etableret en privat "gårdbørnehave", som nu i flere år har været en meget velfungerende del af børnepasningsområdet i Ringsted Kommune.

Der vil muligvis også blive mulighed for at se på de meget spændende faciliteter, der hører med til denne pasningsmulighed, som i øvrigt er den eneste børnehave i Kværkeby Sogn. Ventelisten til pasning her er meget lang.

Efter rundturen vil der være mulighed for at nyde den medbragte mad og drikke, og samtidigt kan børnene få mulighed for at røre sig lidt på legepladsen. Måske vil der endda blive mulighed for en lille ridetur på gårdens små ponyer.

Turen er åben for alle. Tilmelding skal ske til Finn Andersen på telefon 28 57 84 31 senest torsdag den 5. august.

Borgerforeningen gør opmærksom på, at der er begrænset deltagerantal til denne tur, så først til mølle-princippet gælder.

Læs mere om turen på Borgerforeningens Facebookside.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk