13. august 2020
En politimand havde fri, men fik alligevel anholdt en mandlig bilist, der blæste for stort udslag på alkometeret. Foto: Kenn Thomsen
En politimand havde fri, men fik alligevel anholdt en mandlig bilist, der blæste for stort udslag på alkometeret. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Beruset mand kørte galt i varebil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beruset mand kørte galt i varebil
Opdateret 29. juli 2020 kl. 15:31
Ringsted - 29. juli 2020 kl. 14:17
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidst på natten til onsdag klokken 4.44 anmeldte en politibetjent i sin fritid, at en bilist var kørt af vejen og standset inde på en mark ved Langemosevej og Havrebjergvej i Ringsted.

Da den mandlige fører af bilen var blevet kontaktet, havde politibetjenten konstateret, at han var påvirket af spiritus, hvorfor en patrulje blev tilkaldt til stedet. I mellemtiden var den mandlige fører gået fra stedet i retning mod et nærliggende hus, hvor patruljen fik kontakt til en 24-årig mand fra Ringsted.

Han var ganske korrekt påvirket af spiritus i sådan et omfang, at han blev sigtet for spirituskørsel i en varebil, som stod på marken.

Den 24-årige blev derfor kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk