23. november 2017
Der var spænding i den første kvartfinale mod Hvidovre. Privatfoto
Der var spænding i den første kvartfinale mod Hvidovre. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Benløse floorball har kurs mod semifinalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Benløse floorball har kurs mod semifinalen
Opdateret 20. marts 2017 kl. 09:59
Ringsted - 20. marts 2017 kl. 09:03
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Benløses floorballherrer kom godt i gang i kvartfinaleserien mod Hvidovre. De to hjemmekampe i Ringsted Sport Center lørdag og søndag resulterede i to sejre på henholdsvis 6-5 og 9-2.

Den første kvartfinale lørdag blev for alvor spændende, da Hvidovre reducerede til 5-4 med seks minutter igen, men Benløse slap med skrækken, da Jacob Bøge afgjorde kampen med en scoring i tomt mål.

Hvidovre kom også godt fra land i anden kvartfinale søndag. Gæsterne kom nemlig foran 1-0, men så lukkede Benløse i den grad gaveboden. Fem gange scorede hjemmeholdet inden de første 20 minutter var gået. Blandt andet to mål fra energiske Mathias de Fries, som var en af dem, der gik forrest efter lørdagens noget rustne præstation. Undervejs blev hele Benløse-truppen luftet, og i tredje periode nøjedes de to hold med at udveksle et enkelt mål til slutresultatet 9-2.

- Vi fik de to sejre, vi kom efter. Lørdagens kamp var noget rod. Vi lavede alt for mange fejl og Hvidovre gjorde det godt. Søndag ramte vi vores niveau meget bedre, men vi bliver nødt til at hæve niveauet i resten af slutspillet, lød vurderingen fra træner Jens Hagbarth efter weekenden.

Benløse er én sejr for at løse billet til semifinalerne - første mulighed kommer på lørdag den 25. marts klokken 15 i Hvidovre.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk