18. juli 2019
Leder af Benløse IF Fodbolds ungdomsafdeling Mads Rathje Andersen modtog prisen på årsmødet i Sorø af formand for DGI Fodbold Midt- og Vestsjælland Henrik Stilling, der også er fodboldformand i Lynge-Broby IF. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Leder af Benløse IF Fodbolds ungdomsafdeling Mads Rathje Andersen modtog prisen på årsmødet i Sorø af formand for DGI Fodbold Midt- og Vestsjælland Henrik Stilling, der også er fodboldformand i Lynge-Broby IF. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Benløse IF er kåret til årets fodboldklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Benløse IF er kåret til årets fodboldklub
Ringsted - 13. november 2018 kl. 14:24
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DGI Midt- og Vestsjælland kårede tirsdag aften Benløse IF Fodbolds ungdomsafdeling til årets fodboldklub. Det skete på et fodboldårsmøde på Frederiksberg Skole i Sorø.

Klubben får prisen for sit succesrige koncept »græsfræserne«, der henvender sig til de yngste medlemmer fra to til seks år og deres forældre.

- Det har været en kæmpe succes for os. I første runde havde vi 86 tilmeldte børn og 35 af dem er nu blevet medlem af fodboldklubben, siger leder af Benløse IF Fodbolds ungdomsafdeling Mads Rathje Andersen.

Konceptet fra træningerne for de 2-6 årige i foråret og efteråret prøver Benløse IF nu at videreføre på trægulvet i Asgårdshallen. I den forbindelse skifter holdet navn fra græsfræserne til gulvfræserne. Træningen kommer til at ligge på fredage i tidsrummet fra 16-17 frem til jul, og første gang er på fredag 16. november.

Gennem leg med futsalbolde ønsker man at styrke børnenes motoriske udvikling.

- Det er anden gang, at vi tilbyder indendørs træning for de yngste spillere. Også her er konceptet, at barnet bliver fulgt rundt til de forskellige stationer af en forælder. Det giver et meget større udbytte, at hvert barn har deres egen bold og forælder med under træningen. Det er noget, som vi er blevet inspireret af fra vores gymnastikafdeling, hvor far, mor og barn-holdene er meget populære, forklarer Mads Rathje Andersen.

Han glæder sig over anerkendelsen fra DGI.

- Vi er utrolig stolte over, at vores projekt bliver fremhævet på denne måde. Det er en stor ære og dejligt, at der bliver lagt mærke til det store stykke arbejde, som vi går og laver i Benløse IF, påpeger ungdomsformanden.

Udover at det nye koncept har øget kendskabet til den lokale fodboldklub, så har det også haft en positiv afsmitning på klublivet.

- Det er blevet lettere at få forældrene til at fortsætte med at hjælpe med praktiske opgaver i klubben, og der er blevet et større sammenhold både på årgangene og på tværs af årgangene i vores klub. Det er meget positivt at opleve, tilføjer Mads Rathje Andersen.

Med prisen som årets fodboldklub i DGI Midt- og Vestsjælland følger fodboldudstyr til en værdi af 3000 kroner.

De øvrige kandidater til titlen var Skælskør Boldklub & Idrætsforening, Lynge-Broby IF og Gevninge IF.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk