23. juni 2021
Et butikstyveri udviklede sig i aftes.
Et butikstyveri udviklede sig i aftes.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Begik butikstyveri og vold: Ung mand anholdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Begik butikstyveri og vold: Ung mand anholdt
Ringsted - 06. maj 2021 kl. 13:33

Onsdag klokken 20.43 kørte en politipatrulje til Nørretorv i Ringsted, hvor supermarkedet Super Brugsen havde været udsat for butikstyveri.

Personalet havde bemærket en mand, som opførte sig mistænkeligt. Pludselig forlod manden butikken uden at betale for de varer, som han havde puttet ned i en medbragt taske.

En brugsmedarbejder råbte manden an, men han flygtede fra butikken og medarbejderen tabte manden af syne. Foran Super Brugsen holdt en bilist, som så optrinnet og spurgte medarbejderen, om han havde brug for hjælp. Bilisten og brugsmedarbejderen aftalte, at bilisten ville kontakte medarbejderen, hvis han så butikstyven på vej hjem gennem byen.

Da bilisten kort efter kørte igennem Nørregade, så han butikstyven, som stod ved en bank og drak af en flaske rødvin. Han kontaktede brugsuddeleren, som kørte til Nørregade, hvor de sammen konfronterede manden, som kunne mistænkes for butikstyveri.

Den mistænkte unge mand gjorde modstand over for de to mænd og der opstod tumult, hvor den 21-årige slog og sparkede efter de to mænd. Den hjælpende bilist blev ramt i ansigtet og på brillerne med en taske, så han fik rifter.

Det lykkedes de to mænd at fravriste den 21-årige tasken med varerne, hvorefter den 21-årige løb fra stedet. Han havde stjålet dagligvarer, herunder flasken med vin til et samlet beløb af 143 kr. Alt ud over vinen kunne leveres tilbage til butikken, som ikke ønskede at gøre krav på erstatning.

Politiet efterforskede sagen og fandt frem til, at den mistænkte 21-årige mand boede i Bjæverskov ved Køge. En patrulje kørte til adressen, hvor den 21-årige blev anholdt kl. 22.20 og sigtet for butikstyveri og vold.

Han gjorde voldsom modstand mod anholdelsen, og han kaldte betjentene alverdens ukvemsord, hvilket var egnet til at forstyrre den offentlige orden, da der var flere tilhørere på gaden foran hans adresse. Han blev indbragt til Politigården, hvor han blev sat i detentionen til afrusning.

Efter endt afhøring og sagsbehandling blev han løsladt tidligt torsdag morgen, men kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk