22. juli 2019
Aftalen med Barcelona kommer TMS? ældste ungdomsårgange til gode. Måske er det en dag dem, der spiller ligahåndbold i Danmark eller udenlands. Foto Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Aftalen med Barcelona kommer TMS? ældste ungdomsårgange til gode. Måske er det en dag dem, der spiller ligahåndbold i Danmark eller udenlands. Foto Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Barcelona er brændt varm på TMS

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Barcelona er brændt varm på TMS
Ringsted - 12. marts 2019 kl. 14:48
Af Hans-Henrik Lærke
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Før kampstart i gårsdagens dyst mellem TMS Ringsted og Ribe-Esbjerg gik Ole Andersen, formand for Ungdom og Bredde i TMS Ringsted, på banen. Han kunne sammen med Anne Beltrán fra FC Barcelona præsentere en stor nyhed. TMS Ringsted og den spanske håndbold-mastodont har nemlig indgået et samarbejde.

- Aftalen omfatter afholdelse af en Barcelona Camp i uge 32 for vores ældste ungdomsårgange. Træningen vil bliver varetaget af professionelle trænere fra Barcelonas akademi suppleret med trænere fra TMS Ringsted, kunne Ole Andersen afsløre.

Det bliver første gang FC Barcelona holder camp i Skandinavien, men aftalen rummer også andre muligheder. For eksempel får TMS Ungdom mulighed for at sende en eller flere årgange på træningsophold i efterårsferien på FC Barcelonas berømte akademi, La Masia. Trænere, ledere og sponsorer fra TMS Ringsted kan også komme til Barcelona, hvor de kan hente inspiration.

- Vi har selvfølgelig også en drøm om at se FC Barcelonas stjernespillere i en opvisningskamp mod vores lokale helte, sagde Ole Andersen om samarbejdet.

- Vi har holdt flere møder med TMS Ringsted, hvor vi er blevet mødt af en professionel ledelse og en professionel ungdomsafdeling. Vi ser frem til at flyve nogle trænere ind til august, træne ungdommen og få lavet en masse andre samarbejder, fortalte Anne Beltrán om den spanske storklub engagement i samarbejdet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk