15. december 2017
Banedanmark arbejder i døgndrift på godssporet øst for Ringsted Station i weekenden den 19.-22. maj. Illustration: Banedanmark
Banedanmark arbejder i døgndrift på godssporet øst for Ringsted Station i weekenden den 19.-22. maj. Illustration: Banedanmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Banearbejde i weekend-døgndrift

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Banearbejde i weekend-døgndrift
Ringsted - 19. maj 2017 kl. 11:58
Af Dan Qvitzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I weekenden fra fredag aften den 19. maj til mandag morgen den 22. maj arbejder Banedanmark i døgndrift på godssporet øst for Ringsted Station.

Banedanmark er i fuld gang med opgraderingen af Ringsted Station samt områderne før og efter stationen. Godssporet ud til Dyssegårdsvej flyttes mod syd for at gøre plads til sporene til den nye bane. Sporet vil ligge tæt ved spunsvæggen, som man i efteråret 2016 og vinteren 2017 satte op langs ejendommene ved Balstrupvej og Egevej og ned mod Dyssegårdsvej.

I forbindelse med de nævnte aktiviteter arbejder man altså i døgndrift i den kommende weekend. Som nabo vil man opleve støj fra blandt andet skæring af skinner, skærvelæsning, kompressorer og maskiner i og ved sporet.

Banedanmark beklager de gener, som arbejderne kan have for borgerne, og man håber på forståelse i perioden, hvor man arbejder. Banedanmark gør, hvad de kan for at mindske generne.

Som nabo til byggepladsen kan man tilmelde sig Banedanmarks SMS-service og løbende modtage beskeder om arbejdet ved Ringsted Station.

Banedanmark opdaterer løbende sin hjemmeside www.banedanmark.dk/københavn-ringsted med seneste nyt om anlægsarbejdet. Her kan man også tilmelde sig Banedanmarks naboinformationsservice, så man løbende får nyheder på mail. Har man yderligere spørgsmål, er man velkommen til at kontakte kobenhavn-ringsted@bane.dk eller på telefon 82340501.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk