28. oktober 2020
Robert Vingaa brænder for sit hverv som formand i Ringsted Antenneforening. Han har været med i bestyrelsen i næsten 20 år og nu har han været med til at træffe en stor beslutning, som skal føre foreningen ind i en ny æra. Foto: Jens Wollesen
Robert Vingaa brænder for sit hverv som formand i Ringsted Antenneforening. Han har været med i bestyrelsen i næsten 20 år og nu har han været med til at træffe en stor beslutning, som skal føre foreningen ind i en ny æra. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Antenneforening tager springet: Farvel til YouSee

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Antenneforening tager springet: Farvel til YouSee
Ringsted - 11. november 2019 kl. 13:26
Af Jakob Fønss

Ringsted Antenneforening har valgt at bryde samarbejdet med YouSee og har i stedet skrevet under på en aftale med Canal Digital gældende fra 1. april 2020.

arrow Læs også: Borgmester tog første spadestik

- Vi har benyttet os af en klausul i vores aftale med YouSee, så vi kunne betale os fra at komme ud af aftalen et år før tid, siger formand for Ringsted Antenneforening Robert Vingaa.

Skiftet blev en realitet, da YouSee i sidste uge meddelte, at virksomheden ikke kunne nå til enighed med Discovery om en fortsat distribution af en række sportskanaler.

- Tankerne om et brud har været undervejs i et par år, for vi er ikke blevet hørt hos YouSee. Derfor var tiden inde for foreningen til at tage et stort spring og selv blive en aktiv spiller på markedet. Nu kan vi selv forhandle kontrakter på plads, og vores 5600 medlemmer kan se frem til nogle super skarpe priser både på tv, bredbånd og telefoni, siger Robert Vingaa.

Beslutningen indebærer, at antenneforeningen fra årsskiftet vil opnormere sin kundeservice og have åbent dagligt i kontoret på Fredensvej 36 i Benløse. Her vil der blive udlevering af tilbehør og salg af diverse tilvalgsprodukter.

Den eneste kanal, som ikke med sikkerhed vil være tilgængelig fra 1. april, er YouSees egen kanal Xee.

- Canal Digital forhandler om kanalen med YouSee, men det er ikke sikkert, at der kommer en aftale i hus, siger Robert Vingaa.

arrow Antenneforening vil konkurrere som herre i eget hus
22. november 2019 kl. 14:17 Opdateret: kl. 13:32
arrow Mobiltelefoni og fleksible pakker i tv-forening
22. november 2019 kl. 13:27 Opdateret: kl. 13:27
arrow TDC skærper kampen om bredbåndskunder i Ringsted
21. november 2019 kl. 13:46 Opdateret: kl. 13:46
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk