26. maj 2019
Præcis som på LP?en »Jeg Er Jo Lige Her«, sang Anne Linnet »Tusind Stykker som åbningsnummeret ved koncerten. Foto: Peer Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Præcis som på LP?en »Jeg Er Jo Lige Her«, sang Anne Linnet »Tusind Stykker som åbningsnummeret ved koncerten. Foto: Peer Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Annet Linnet var jo lige her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annet Linnet var jo lige her
Ringsted - 10. november 2018 kl. 23:31
Af Peer Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en af dansk musiks helt store sangere og sangskrivere, nemlig Anne Linnet, som lørdag aften den 10. november lagde vejen forbi Ringsted Kongrescenter.

En af de allerstørste succeser, Anne Linnet har haft i sin mangeårige karriere er albummet "Jeg Er Jo Lige Her", som udkom i april 1988.

Albummet var det sjette studiealbum fra Linnets side, og det satte en tyk streg under hendes status som superstjerne herhjemme.

»Jeg Er Jo Lige Her« har solgt mere end 400.000 eksemplarer, og det var først og fremmest sange fra dét album, Annet Linnet og hendes band spillede denne aften i en ikke helt fyldt sal.

Et begejstret publikum kunne selvfølgelig synge og nynne med på klassikere som »Tusind Stykker«, »Tabt Mit hjerte« og »Forårsdag«

Specielt »Forårsdag«, der lå i Anne Linnets skuffe i 18 år, inden den kom med på LP'en, gik rent ind.

Det lød brandgodt, da alle struber i salen sang med på det dejlige nummer.

Sangen »Kærlighedens Farer« blev i sin tid sunget af Nikolaj Steen og Anne Linnet, men i aftenens koncert nøjedes hun med at være korpige i sangen.

I stedet var det korpigen Julie Lindell, der kommer fra Valsømagle, og Marcus Linnet (Annes søn med Holger Laumann), der dannede en super god duo i sangen.

»Jeg Er Jo Lige Her« havde kun 10 sange, og det er selvfølgelig for lidt til at fylde en koncert ud.

Det vakte ekstra stor begejstring i Ringsted Kongrescenter, da Anne Linnet og hendes velspillende band blandt andet diskede op med en forrygende version af det gamle Marquis De Sade nummer »Venus«.

Undervejs fik vi også »Barndommens Gade« og som ekstranummer blev koncerten på allerbedste vis afsluttet med fællessang og stående klapsalver til »Du Er Så Smuk Og Dejlig«.

Læs hele anmeldelsen i DAGBLADET mandag den 12. november.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk