16. juni 2019
Direktør for Remondis Peter Thorn havde sendt sine medarbejdere på arbejde i weekenden for at indhente det meste af efterslæbet. Foto: Thomas Olsen
Direktør for Remondis Peter Thorn havde sendt sine medarbejdere på arbejde i weekenden for at indhente det meste af efterslæbet. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Affaldsfirma beklager gener - Har sat massivt ind i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Affaldsfirma beklager gener - Har sat massivt ind i weekenden
Ringsted - 14. januar 2019 kl. 09:24
Af Yngve Saxil Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er snart tre måneder siden, at Ringsted Kommunes affaldshåndtering skiftede hænder fra RenoNorden til Remondis.

Selv om Remondis og Ringsted Kommune havde forventet en del udfordringer i indkøringsfasen, er det alligevel kommet bag på begge parter, at der har været så mange problemer med at få afhentningen af skrald til at køre, som det skulle.

De mange problemer med affaldshåndteringen kan også mærkes hos kommunen, der modtager væsentligt flere klager, end man plejer. Det bekræfter Miljø- og Teknikcenterets centerchef Jeanne Skelmose.

- Vi har modtaget flere klager over affaldshåndteringen end normalt. Det skyldes både, at vi er i en indkøringsperiode med både ny leverandør og ny affaldsordning. Vi er i løbende dialog med Remondis og arbejder på at få løst alle problemer. Der er ikke tvivl om, at indkøringsperioden har trukket ud, og at det ikke har været forventeligt, at det ville tage så lang tid, og at de problemer, som borgerne i Ringsted oplever, ville have det omfang, tilføjer centerchefen.

Situationen er også blevet forværret af, at Remondis har været udsat for indbrud og været involveret i et uheld.

For at få løst problemerne satte Remondis massivt ind i den forgangne weekend, da situationen ikke var acceptabel.

Remondis har tidligere været ude med en beklagelse af, at firmaet har været bagud med at hente affald til genbrug. Direktør Peter Thorn har oplyst til DAGBLADET, at firmaet er kørt ud til så mange borgere som muligt i weekenden.

- Vi har haft nogle opstartsproblemer, hvilket er helt naturligt, når man er i en indkøringsfase, men der har også været ting, som vi ikke lige havde forventet. Vi har i denne weekend sat alt ind, så kunne få klaret alle de fejlmeldinger og afvigelser, som der er kommet ind, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk