18. juli 2019
Foto: Jakob Fønss
Foto: Jakob Fønss
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbning af Sct. Bendtsgade er forsinket i fire uger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbning af Sct. Bendtsgade er forsinket i fire uger
Ringsted - 19. maj 2018 kl. 09:07
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag skulle Sct. Bendtsgade i Ringsted efter tidsplanen have været åbnet efter arbejdet med klimatilpasningsprojektet ved Torvet.

arrow Læs også: Billeder og video: Oplev Torvet oppe fra

Åbningen er blevet udskudt næsten en måned på grund af uforudsete forhindringer. Der er blandt andet fundet et lag kridt 4,5 meter under jorden.

Tidligere prøveboringer havde ellers ikke vist kridt i undergrunden i nærheden. Når der er kridtlag i undergrunden, skal der tages visse forholdsregler, så det ikke bliver porøst og mister bæreevne, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Ringsted Kommune er i tæt dialog med sine rådgivere og entreprenører, og man håber at kunne åbne for færdsel i Sct. Bendtsgade fra den 12. juni. Hvis alt går vel, kan man åbne for færdsel før den dato.

I øjeblikket er rundkørslen mellem Sct. Bendtsgade og Sct. Knudsgade gravet op som en del af omdannelsen af Torvet. Ringsted Kommune havde håbet, at vi kunne åbne rundkørslen for trafik fra fredag den 18. maj, men det er blevet forsinket.

Før Sct. Bendtsgade står helt færdig, skal der blandt andet også lægges ca. 40 meter granitsten. Det vil ske på et senere tidspunkt og har i første omgang ikke indflydelse på, hvornår vi kan åbne gaden for færdsel.

Rørlægningen under rundkørslen ved Torvet blev færdiglagt den 14. maj. Herefter skal rundkørslens belægning gøres endeligt færdig.

Klima- og Miljøudvalget skal på deres mødes torsdag den 24. maj træffe beslutning om en eventuel omlægning af buslinje 401.

Efter arbejdet er flyttet til Nørregade, har der ikke været busbetjening af området omkring Torvet og Nørregade. Klima- og Miljøudvalget skal tage stilling til, om buslinje 401 skal omlægges ad Bøllingsvej, ad Sct. Bendtsgade eller bevare den nuværende rute uden om bymidten.

arrow Jubiii - nu pibler vandet lystigt på Torvet
25. maj 2018 kl. 12:08 Opdateret: kl. 13:37

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk