17. september 2019
Søren Jensen etablerede SKJ Maskinudlejning i 1990. Dengang var der en bobcat og en minigraver. I dag har virksomheden 45 ansatte. Foto: Jens Wollesen
Søren Jensen etablerede SKJ Maskinudlejning i 1990. Dengang var der en bobcat og en minigraver. I dag har virksomheden 45 ansatte. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent hus hos maskinudlejning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent hus hos maskinudlejning
Ringsted - 26. marts 2019 kl. 08:00
Af Peer Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Minigravere, motorbørere, pladevibratorer, græsslåmaskiner, flishuggere, havefræsere og andre maskiner kan opleves, når SKJ Maskinudlejning holder åbent hus lørdag den 30. marts fra klokken 10-14 på Jættevej 46, Ringsted.

- Åbent hus tiltaget hos os er nyt, og vi holder det ikke fordi virksomheden har fødselsdag eller jubilæum. Vi vil gerne vise private og erhvervslivet, hvad vi kan tilbyde. Mange kender os i forvejen, men folk tror, at vi kun lejer ud til erhverv. Private kan sagtens leje en bobcat eller en havefræser, og det er det, vi gerne vil gøre opmærksom på ved åbent hus arrangementet, fortæller Jørn Hansen, som står for udlejningen af maskinerne.

På dagen stiller virksomheden alle maskinerne op, og der bliver mulighed for at kravle op i dem og besigtige dem.

I løbet af dagen vil man lave forskellige aktiviteter.

- Vi har tænkt os at holde en lille konkurrence i »gravkofodbold«, hvor man med grabben skal skyde en bold i mål, fortæller Jørn Hansen, som står for udlejningen af maskinerne.

- Der vil være en pølsevogn, hvor man frit kan forsyne sig, og der vil være en sodavand eller en øl til at slukke tørsten. Hvis det skulle være regnvejr på dagen, holder vi arrangementet i vores hal, uddyber han.

Læs hele historien i Lokalbladet den 26. marts.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk