30. oktober 2020
Boligblokkene er i to eller tre plan og opføres som to firelængede gårdrum, der hver er komponeret af fire enkeltstående bygninger. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Boligblokkene er i to eller tre plan og opføres som to firelængede gårdrum, der hver er komponeret af fire enkeltstående bygninger. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 92 nye lejeboliger kan gøre et tiltrængt indhug i lang venteliste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

92 nye lejeboliger kan gøre et tiltrængt indhug i lang venteliste
Ringsted - 08. november 2018 kl. 09:52
Af Jakob Fønss

Onsdag eftermiddag holdt Domea og Andelsboligforeningen af 1941 rejsegilde for 92 nye almene familie- og ungdomsboliger på Bataljonen 1-233, der er et af de sidste stykker jord til boligbyggeri på det tidligere kaserneområde.

arrow Læs også: 92 lejligheder er nu klar til indflytning

Byggeriet skal imødekomme den store efterspørgsel, der er på små lejelejligheder i Ringsted.

- 46 af boligerne er under 65 kvadratmeter og heriblandt er der seks ungdomsboliger, fortalte forretningsfører i Andelsboligforeningen af 1941 i Ringsted Ole Hemmingsen til det velbesøgte rejsegilde, vor der også var taler af borgmester Henrik Hvidesten og en repræsentant fra totalentreprenøren på byggeriet B. Nygaard Sørensen A/S.

Det er første gang siden 2006, at Andelsboligforeningen af 1941 bygger nye boliger i Ringsted og der er ikke tvivl om, at samtlige boliger hurtigt vil blive udlejet.

- Vi har i øjeblikket omkring 860 aktive ansøgere på venteliste til en lejelejlighed i Ringsted Kommune. Derfor glæder vi os til at kunne åbne op for ansøgningen til de 92 boliger i begyndelsen af 2019, siger Ole Hemmingsen.

Han forventer at det nye byggeri er klar til indflytning i august 2019, og der åbnes op for tilmeldingen til de nye lejligheder et halvt år før.

De 92 lejeboliger, der varierer i størrelse fra de seks små toværelses ungdomsboliger og op til de største fireværelses lejligheder på 110 kvadratmeter, ligger centralt placeret i Ringsted med kort afstand til handel, børnepasning, idrætsliv og det kommende sundhedscenter på Knud Lavard Centret.

- Der følger en stor historie med på det gamle kaserneområde, og vejnavnene i området minder os om det, der var engang. Der er sket meget, siden kasernen lukkede i 2001. Området har udviklet sig fra kaserne- til byområde, påpegede borgmester Henrik Hvidesten (V) i sin tale.

Alle boliger har fællesrum, som vender ud mod gårdrummet, mens værelserne vender ud mod ydersiden af byggeriet eller er placeret på anden sal. De mindste boliger er primært placeret i stueetagen, mens de større boliger ligger på første og anden sal.

arrow Forsinket byggeri koster 11-12 mio. i bodsbetaling
31. december 2019 kl. 16:31 Opdateret: kl. 16:33
arrow Etage kollapsede - men nu kan lejere snart flytte ind
30. december 2019 kl. 14:55 Opdateret: kl. 14:53
arrow Vild interesse for forsinket og »billigt« byggeri
24. august 2019 kl. 05:57 Opdateret: kl. 09:08
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk