13. november 2019
Politidirektør Kim Christiansen bryder sig godt om ærlige mennesker. Derfor var Mogens Due Christoffersen en af dem, der blev belønnet, da Købehavns Vestegns Politi uddelte dusører til heltemodige borgere.
Politidirektør Kim Christiansen bryder sig godt om ærlige mennesker. Derfor var Mogens Due Christoffersen en af dem, der blev belønnet, da Købehavns Vestegns Politi uddelte dusører til heltemodige borgere.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 86.000 falske kroner gør kabelmand til en helt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

86.000 falske kroner gør kabelmand til en helt
Opdateret 31. marts 2015 kl. 10:28
Ringsted - 30. marts 2015 kl. 14:33
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mogens Due Christoffersen fra Ringsted er nu en helt inde hos Københavns Vestegns Politi.

Han er nemlig en ærlig mand og har derfor nu fået diplom og 1000 kroner i dusør for at aflevere en stor pose penge til politiet i stedet for at stikke dem i lommen.

Mogens Due Christoffersen er montør hos Dansk Kabel TV. Han stod i en opgang i Ishøj i et ret belastet område den 30. oktober, da hans helt almindelige arbejdsdag, pludselig ikke var spor almindelig mere.

- Jeg skulle åbne sådan et skab med tv-forbindelse til alle kunderne i blokken. Da jeg pillede låget af, faldt der en nylonpose ud. Jeg tænkte ikke så meget over det. Jeg har før oplevet, at folk stikker affald og alt muligt andet op i skabet, fortæller Mogens Due Christoffersen til DAGBLADET Ringsted.

Men da han fik kigget nærmere på posen, fik han ellers spærret øjnene op i en fart.

- Jeg kunne pludselig se, at der lå stabler med 500-kronesedler i posen. Jeg kiggede ned i posen og troede, at de var ægte. Jeg skyndte mig at stoppe posen op i skabet igen, for jeg ville ikke stå med den, hvis »ejermanden« pludselig kom ind. Så ringede jeg til politiet, beskriver Mogens Due Christoffersen.

Det viste sig, at der var 86.000 kroner i posen i falske sedler.

Politiet efterforsker stadig, hvem der har lavet sedlerne, og hvordan de havnede i skabet i Ishøj.

Læs mere i DAGBLADET Ringsted

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk