19. september 2019
Holdkammeraterne havde sørget for en lille forfriskning efter lørdagens træning i anledningen af Kurt Cramers 80 års fødselsdag. 3. halvleg blev afløst af sildebord i Fodboldhuset. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Holdkammeraterne havde sørget for en lille forfriskning efter lørdagens træning i anledningen af Kurt Cramers 80 års fødselsdag. 3. halvleg blev afløst af sildebord i Fodboldhuset. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 80-årig med mål i støvlerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

80-årig med mål i støvlerne
Ringsted - 18. marts 2019 kl. 14:38
Af Hans-Henrik Lærke
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rutine fornægter sig ikke. Under lørdags træningens kamp mellem veteranspillerne listede Kurt Cramer en enkelt bold i kassen fra sin position som fiskende angriber. Ikke så ringe endda for den 80-årig, der så sent som i sidste uge forlod træningen som topscorer.

- Jeg spiller ikke på hold længere, men da jeg gjorde, nød jeg at komme rundt til de andre byer og spille. Det var dejligt. Nu er jeg ikke med til kampene mere. De andre har ikke styr på fodbold, siger Kurt Cramer humoristisk og med venlig tanke på sine fodboldkammerater.

Veteranernes alderspræsident har trods sin alder ingen aktuelle planer om at stoppe.

- Jeg bliver ved, så længe jeg kan - eller indtil de andre siger, jeg ikke kan være med længere, fortæller Kurt Cramer og fortsætter:

- Jeg fortsætter, fordi jeg kan lide at spille fodbold, og så er der et godt kammeratskab i klubben, lyder det.

Efter endt træning lørdag formiddag tog de 26 veteranspillere hul på 3. halvleg. Menuen var en håndbajer og en gammeldansk.

- På alles vegne vil jeg sige til dig Kurt, at det aftvinger enorm respekt, at du i en alder af 80 år stadig kommer herud på banerne. Hvis vi andre kan det samme, når vi fylder 80, vil vi være meget stolte, sagde veteranernes holdleder Troels Kjær.

- Det forstår jeg godt, får Kurt Cramer knastørt indført.

Langt de fleste fodbold-år er forløbet i RIF. Undtagelserne er Værløse og Karup under soldatertiden samt et enkelt ophold i Køge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk