19. april 2019
Stævnets program var tætpakket. Svømmerne fra et heat nåede ikke engang at komme op af vandet, inden næste løb blev sat i gang. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Stævnets program var tætpakket. Svømmerne fra et heat nåede ikke engang at komme op af vandet, inden næste løb blev sat i gang. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 552 børn sprang i baljen i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

552 børn sprang i baljen i weekenden
Opdateret 24. september 2018 kl. 08:33
Ringsted - 22. september 2018 kl. 20:48
Af Hans-Henrik Lærke
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Måneders forberedelser kulminerede i denne weekend i Ringsted Svømmehal, hvor Ringsted Cup blev afviklet for 30. gang i Ringsted Svømmeklubs 81 år lange levetid.

- I alt er der 552 svømmere med. Det er rigtig mange, fortæller stævneleder Jacob Riisgaard, som suppleres af en af de andre bagmænd for stævnet, Martin Anker.

- Under opvarmningen var alle i bassinet. Det var ligesom at være ved stranden en varm sommerdag, siger han.

Når svømmerne stod i vande som sild i en tønde, er det også et udtryk for, at det populære stævne ikke kan vokse sig større nu.

- Det er det største stævne nogensinde, og vi har nået maksimumsgrænsen. Det er ikke på grund af antallet af starter, men der kan bare ikke være flere i svømmehallen, forklarer Jakob Riisgaard.

Henover stævnets to dage blev der svømmet 380 heat. I hvert deltog otte svømmere. De fordelte sig på 22 forskellige klubber, hvor af en var fra Sverige og en var fra Tyskland. Resten var danske klubber.

Ringsted Cup begyndte lørdag formiddag og sluttede sidst på søndagen.

De hurtigste fra hver årgang havde en oplevelse i vente. De fik et heat mod landsholdssvømmerne Gustav Friberg og Stine Bro.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk