24. november 2017
Det er ikke mange solstråler, der når ind i den tilgroede og forladte bygning i Sct. Knudsgade 9, der tidligere blev brugt til blandt andet undervisning. Foto: Dan Qvitzau
Det er ikke mange solstråler, der når ind i den tilgroede og forladte bygning i Sct. Knudsgade 9, der tidligere blev brugt til blandt andet undervisning. Foto: Dan Qvitzau
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 32 nye boliger i Ringsteds bymidte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

32 nye boliger i Ringsteds bymidte
Ringsted - 07. september 2017 kl. 14:58
Af Dan Qvitzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ringsted Kommune har givet byggetilladelse til hele 32 nye lejligheder på én gang - på adressen Sct. Knudsgade 9, Ringsted - der tidligere var børne- og ungecenter men som nu er et forfaldent og tilgroet bygningskompleks, som skæmmer gaden, der bl.a. også rummer Den Katolske Kirke.

Sådanne store byggerier har i efterdønningerne af finanskrisen været svære at få realiseret - og senest har der været tavshed i to år omkring det konkrete projekt. Lige indtil forleden dag, hvor Ringsted Kommunes byggetilladelse bekræftes af et brev på kommunens åbne postliste.

Og sagen vækker stor politisk glæde hos formanden for Plan- og Boligudvalget, Per Roos (V):

- Det ser rigtigt spændende ud med 32 nye lejligheder. De har en utrolig god beliggenhed nær centrum af byen. Det vil pynte på hele området med denne nye bygning.

- Der er tillige stor efterspørgsel efter lejligheder nær centrum, så det kan blive et stort aktiv for byen. Det glæder mig, at der nu langt om længe er kommet gang i dette projekt, da den nuværende bygning ikke pynter, idet den bare henligger ubeboet, konkluderer Peer Roos.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk