18. august 2019
Flere beboere fra Benløseparkens cirka 600 lejligheder blev vækket om natten til den 3. november, da brandvæsenet pludselig kom farende og fik meget travlt. Foto: Anne Wandahl
Flere beboere fra Benløseparkens cirka 600 lejligheder blev vækket om natten til den 3. november, da brandvæsenet pludselig kom farende og fik meget travlt. Foto: Anne Wandahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 30-årig brandmandshjælper dømt for seriebrande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30-årig brandmandshjælper dømt for seriebrande
Ringsted - 21. marts 2019 kl. 13:33
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kun en måned efter en dom for seriebrandstiftelser i skraldecontainere og i et kælderrum i Nørregade i Ringsted gik en mand fra Benløse igen ud og satte ild til flere steder.

arrow Læs også: Video og billeder: Brandstifter er løs

Det var natten til den 3. november i 2018, hvor den nu 30-årige mand trak en hale af containerbrande efter sig hele vejen fra RingStedet på Klosterparks Alle til Benløseparken.

I Retten i Roskilde tilstod manden i torsdag formiddag hele forløbet og forklarede, at når han drikker alkolhol, får han trang til at sætte ild på noget for at få sine aggressioner ud.

Dommeren straffede den 30-årige med ét års ubetinget fængsel.

Det talte som en af flere skærpende omstændigheder, at den 30-årige mand i mange år har fungeret som frivillig hjælper hos brandvæsenet i Ringsted.

Han har derfor en særlig indsigt i, at brandstiftelser hurtigt kan blive farligt.

Det blev det heldigvis ikke den nat i november, da den nu dømte gav det selvsamme brandvæsen umanerligt travlt med at slukke de mange ildebrande.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk