20. februar 2020
Et vidne ledte politiet på sporet af den bilist, som ramte tre parkerede biler i løbet af natten til mandag. Foto: Kenn Thomsen
Et vidne ledte politiet på sporet af den bilist, som ramte tre parkerede biler i løbet af natten til mandag. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 26-årig påkørte tre parkerede biler i løbet af natten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

26-årig påkørte tre parkerede biler i løbet af natten
Ringsted - 21. januar 2020 kl. 11:30
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag morgen klokken 06.47 fik politiet en henvendelse fra en kvindelig bilejer, som kunne konstatere, at hendes bil i løbet af natten var blevet påkørt, mens den havde holdt parkeret på Anlægsvej i Ringsted.

Bilisten, som havde ramt kvindens bil, havde forladt stedet uden at sætte en seddel på forruden.

arrow Læs også: Hærværk på busser

I løbet af formiddagen fik politiet anmeldelser fra yderligere to bilejere, som også havde fået deres biler påkørt på Anlægsvej i løbet af natten til mandag.

Politiet modtog herefter en henvendelse fra et vidne, som havde hørt et brag omkring klokken 02, hvorefter en bil kørte fra stedet i retning af Ringsted Sport Center på Tværallé. Vidnet oplyste desuden, at der holdt en skadet bil på parkeringspladsen ved sportscenteret.

En patrulje blev sendt til parkeringspladsen, og fandt frem til den skadede bil, som politiet mistænkte for at være den skadevoldende bil.

Betjentene tog kontakt til bilejeren, en 26-årig mand fra Ringsted. Han erkendte, at det var ham, som havde påkørt de parkerede biler. Han vil nu blive gjort erstatningspligtig.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk