26. januar 2020
Et flertal af politikerne ser positivt på den planlagte placering af parkeringshuset, som skal bygges i forbindelse med en udvidelse af Ringsted Outlet. Illustration: Lokalplansforslag
gallery icon

Se billedserie

Et flertal af politikerne ser positivt på den planlagte placering af parkeringshuset, som skal bygges i forbindelse med en udvidelse af Ringsted Outlet. Illustration: Lokalplansforslag
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 20 meter højt p-hus er på vej til godkendelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20 meter højt p-hus er på vej til godkendelse
Opdateret 06. september 2019 kl. 16:00
Ringsted - 05. september 2019 kl. 19:13
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et 20 meter højt parkeringshus er på vej til en godkendelse i Ringsted Byråd. Parkeringshuset er en del af den omfattende plan, som et flertal af politikerne skal nikke ja til, før en udvidelse af Ringsted Outlet kan føres ud i livet. Forud for byrådets behandling er der blandt andet udarbejdet en VVM-redegørelse og gennemført flere nabohøringer. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

Tidligere har beboere tæt på det kommende parkeringshus protesteret mod planerne både i form af underskriftindsamlinger og enkeltvise protester. Beboerne frygter blandt andet skyggepåvirkning fra bygningen samt støj og os fra det øgede antal biler i området. Ifølge planen skal parkeringshuset placeres overfor lejlighedskomplekset Klosterparken ved Klosterparks Allé.

Ejeren af boligkomplekset har kaldt oplægget for »uigennemtænkt« og »uforståeligt«, ligesom Falcks ambulancetjeneste har peget på, at det kan give problemer med udrykningskøretøjerne.

- Det, jeg lægger vægt på, er, at der har været en lang proces forud, hvor der har været afprøvet forskellige muligheder for placering, men hvor man fra outletcentrets side er nået frem til, at det er dét her, man ønsker, siger borgmester Henrik Hvidesten (V) om sagen, som et flertal af økonomiudvalget har sendt videre til byrådet med den anbefaling at godkende planerne inklusiv parkeringshusets placering.

Enhedslisten har som eneste parti i økonomiudvalget stemt imod planen med den begrundelse, at man ønsker en alternativ placering af parkeringshuset.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk