18. januar 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 14-årig bremser tasketyv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

14-årig bremser tasketyv
Ringsted - 11. juni 2018 kl. 12:55
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag aften klokken 20.22 fik politiet en anmeldelse om, at en ung mand var tilbageholdt efter tyveri af en taske fra en ældre kvinde på Jernbanevej ved Ringsted Station.

Politiet kørte til stedet og fik kontakt med to vidner og den tilbageholdte, som var en 17-årig mand fra København.

En 14-årig dreng fra Ringsted havde under ophold ved busholdepladsen hørt en ældre kvinde råbe »Stop tyven!«, samtidig med at hun pegede i retning af en ung mand, der løb væk med hendes taske.

Den 14-årige kunne ikke selv indhente tyven og fik alarmeret en 19-årig mandlig bekendt fra Ringsted, som stod i nærheden ved et lyskryds i tyvens flugtretning. Den 19-årige løb efter tyven og fik fanget ham, mens en tredje borger, der havde hørt optrinnet, slog alarm til politiet.

Ukendte personer samlede tasken op og gav den retur til den ældre kvinde, hvis identitet politiet ikke kender. Med baggrund i hændelsesforløbet og vidneforklaringerne sigtede politiet den 17-årige for tyveri af tasken.

Politiet underrettede efterfølgende hans værge, ligesom de sociale myndigheder også vil blive underrettet om sagen.

Politiet vil gerne i kontakt med den bestjålne kvinde, idet politiet ikke har oplysninger om hende, og kvindens oplevelser har betydning i sagen. Hvis man har oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefon 114.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk