16. december 2017
Weekendens nyheder fra Midt- og Vestsjællands politi.
Weekendens nyheder fra Midt- og Vestsjællands politi.
Foto: Kim Rasmussen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Weekendens døgnrapporter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Weekendens døgnrapporter
Politi - 14. november 2011 kl. 11:47
Af Johan Monggaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Uddrag af døgnrapport fra fredag 111111 kl. 0700 til lørdag 121111 kl. 0700.
Målrettet indsats mod indbrud - Greve, Solrød, Køge.
Politiets særlige indbrudsgruppe brugte fredag mellem kl. 0800 og kl. 1400 på at holde øje med S-togene mellem København og Køge, idet politiet har en opfattelse af, at en del af de indbrudstyve, der færdes langs S-togsstrækningen bruger toget til at komme til og fra områderne. Politiet havde fat i et par potentielle emner som indbrudstyve, men bortset fra disse to blev ikke truffet mistænkelige personer. Indbrudsgruppen prøver til stadighed på alle tænkelige måder at bekæmpe indbrudstyverier, herunder også tilsyn med S-togene.
Målrettet indsats om færdsel - Greve og Solrød.
Karlslunde lokalpoliti afholdt igen fredag eftermiddag og aften en målrettet aktion i samarbejde med kredsens færdselsafdeling. Fokusemnet var spiritus, men der blev også holdt øje med mulige indbrudstyve, idet Greve og Solrød i den seneste tid har været plaget af indbrud.

Der blev i alt kontrolleret ca. 350 køretøjer og optaget 18 rapporter fordelt således:

2 spirituspåvirkede bilister

2 uden kørekort

5 uden sele, herunder 1 barn der ikke var korrekt fastspændt

3 håndholdte mobiltelefoner

4 passagerer på knallerter

1 synssag

1 med forkert lygteføring

Der blev ikke fanget indbrudstyve i løbet af aktionen, så måske den har haft en præventiv virkning og det er glædeligt at færre bilister er påvirket af alkohol eller andet, men der er stadig problemer med at huske selen og "glemme" telefonen.
Butikstyveri - Solrød.
Kl. 1000 bemærkede politifolk fra politiets indbrudsgruppe en person, der opførte sig mistænkeligt ved Solrød Svømmehal. Manden forsvandt fra stedet, før politiet fik fat i ham. Der var mistanke om, at der var tale om en indbrudstyv.

En hundepatrulje blev tilkaldt, og hundene snusede sig i første omgang frem til en 34-årig mand fra Litauen og senere til en 39-årig mand fra Litauen, der gemte sig i området. Politihundene fandt en taske med nye bukser og sko, og det viste sig, at tingene var stjålet fra en forretning i Solrød Centret. Begge blev løsladt efter afhøring. Politiet kunne ikke bevise, at de to mænd også var involveret i indbrud i kvarteret.
Indbrud i villa - Tune, Greve.
Kl. 1355 blev en indbrudstyv overrasket under indbrud på Grevevej. Et vidne så manden løbe væk fra stedet, hvor der var opbrudt et vindue. Gerningsmanden beskrives som: Mand, dansker, 170-180 cm høj, alm. af bygning, Han havde grå trøje, løse bukser og sorte sko på. Han havde ligeledes en taske med. Det vides ikke, om der er stjålet noget fra stedet.
Vold og forsøg på tyveri - Greve.
Kl. 1810 fik politiet anmeldelse om en episode, der fandt sted kl. 1740 i tunnelen fra Bilka mod Askerød.

En ca. 16-årig dreng, 175 cm høj, med anden etnisk herkomst end dansk, meget kort sort hår, iført mørkegrå jakke og sorte joggingbukser, ville have penge af en 60-årig mand. Da drengen blev afvist af manden, ville drengen se mandens pung, hvilket manden også afviste. Den 60-årige blev dernæst sparket to gange af den unge mand, der blev trukket væk af andre unge.

Lokalpolitiet i Karlslunde vil meget gerne høre fra vidner til overfaldet, herunder gerne en snak med de unge, der var sammen med den voldelige dreng. Ring på tlf. 114.
Indbrud i villa - Køge.
Kl. 2118 kørte politiet til indbrud på Østrupvej, hvor et vindue var brudt op. Politiet var fremme tre minutter senere, hvor det blev oplyst, at to personer var stukket af fra stedet.

Kl. 2129 havde politiet fat i de to mistænkelige personer. En 17-årig dreng fra Nørre Aaby og en 15-årig dreng fra Havdrup blev begge anholdt kl. 2133 og sigtet for indbruddet. Den 17-årige blev fængslet ved et grundlovsforhør lørdag til den 241111.
Røveri - Greve.
Kl. 0148 kørte politiet til Gersagerparken, hvor en taxachauffør netop var udsat for røveri af to personer, der havde truet med en pistol. De fik chaufføren til at udlevere penge m.v. Chaufføren havde samlet de to op i København og kørte dem til Gersagerparken, hvor røveriet fandt sted. Det lykkedes ikke i første omgang at få fat i gerningsmændene, der begge beskrives som arabiske af udseende. Politiet undersøger nu sagen nærmere.

Uddrag af døgnrapport fra lørdag 121111 kl. 0700 til søndag 131111 kl. 0700.
Færdselsuheld - Køge
Kl. 1326 skete et solo-færdselsuheld på Vollerslevvej i Bjæverskov, hvor en 34-årig mand af ukendte årsager mistede herredømmet over sin varebil, kørte i grøften, hvor han ramte en betonklods og blev slynget ud af bilen. Den 34-årige kom alvorligt til skade og blev fløjet til Rigshospitalet med helikopter - politiet kender ikke hans tilstand.
Anholdelse - Køge
Kl. 0057 kørte politiet til skadestuen på Lykkebækvej i Køge, hvor en påvirket mand med sin opførsel skabte utryghed på stedet. Den 26-årige mand ville ikke oplyse sin identitet til politiet og optrådte "på slap line", hvorfor han blev anholdt og taget med på politistationen, hvor han fik lov at overnatte.

Uddrag af døgnrapport fra søndag 131111 kl. 0700 til mandag 141111 kl. 0700.
Vindueskiggeri - Køge.
Kl. 1230 fik politiet anmeldelse om en mistænkelig person, der søndag kl. 0200 fulgte efter en 23-årig kvinde til en adresse på Ellemosevej. Manden stod efterfølgende i en have forsøgte at kigge ind.

Manden beskrives som: Mand, dansk, ca. 30 år, ca. 180 cm høj, muskuløs, rundt ansigt, skægstubbe, iført orange bøllehat, mørkt tøj og store arbejdssko. Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra vidner, der har oplysninger i sagen. Ring på tlf. 114.
Mistænkeligt forhold - Køge.
Kl. 1713 fik politiet en anmeldelse om, at en mand luskede rundt på Hastrupvej i nærheden af en gravemaskine. Anmelderen havde mistanke om, at der kunne være tale om en tyv, der ville stjæle diesel. Politiet kørte til stedet og traf en mand, der ved brug af en pandelampe var i gang med at reparere et hegn.

Ingen tyveknægte blev fundet ved denne lejlighed.
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk