23. november 2017
Den seneste døgnrapport fra Midt- og Vestsjællands politi.
Den seneste døgnrapport fra Midt- og Vestsjællands politi.
Foto: Kim Rasmussen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Døgnrapporten 28/3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Døgnrapporten 28/3
Politi - 28. marts 2012 kl. 10:13
Af Johan Monggaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Uddrag af døgnrapport fra tirsdag 270312 kl. 0700 til onsdag 280312 kl. 0700.
Røveri mod pengeinstitut - Greve
Kl. 1120 modtog politiet anmeldelse om røveri mod Nordea på Centerholmen i Greve. En mand var kommet ind i banke, hvor han med et oversavet jagtgevær truede sig til udlevering af penge. Herefter løb han fra stedet forbi Greve svømmehal. Gerningsmanden beskrives som:

A: mand, "dansk", ca. 25 år, almindelig af bygning og 175 - 178 cm høj. Grønne eller blå øjne. Bar sort jakke, havde trukket en sort elefanthue ned over ansigtet. Mørke bukser og han bar sorte Nike sko med en neon farvet sål.
Undersøgelse af skud mod bil - Køge
Kl. 1224 modtog politiet anmeldelse fra en 73-årig kvinde fra Køge, der netop havde parkeret sin bil på p-pladsen ved Lerbæk Torv.

Kvinden havde to gange fornemmet en hvislende lyd tæt på hende, hvorefter der lød et smæld, da "noget" ramte bagruden på hendes bil. Sammen med et vidne kunne den 73-årige konstatere, at der var et mindre hul i bagruden. Kort efter faldt bagruden sammen. Bilen vil blive undersøgt af politiets teknikere i løbet af dagen. Politiet har pt. ikke yderligere oplysninger om sagen.

Midt- og Vestsjællands Politi hører gerne fra vidner eller andre, der kan komme med oplysninger til sagen.
Butikstyveri - Greve
Kl. 1810 blev en 20-årig mandlig asylansøger med opholdssted i Center Sandholm anholdt for butikstyveri af en trøje til en værdi af 600 kroner fra butikken Solid i Waves. Desuden blev den 20-årige fundet i besiddelse af 3 gram amfetamin. Den 20-årige blev afhørt og politiet besluttede i den anledning at ransage hans værelse. På den 20-åriges værelse fandt politiet diverse tøj, parfume og et større kontantbeløb. Politiet vil undersøge om effekterne stammer fra tyveri.
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk