18. december 2017
Den seneste døgnrapport fra Midt- og Vestsjællands politi.
Den seneste døgnrapport fra Midt- og Vestsjællands politi.
Foto: Kim Rasmussen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Døgnrapporten 27/4

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Døgnrapporten 27/4
Politi - 27. april 2012 kl. 11:03
Af Johan Monggaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Uddrag af døgnrapport fra torsdag 260412 kl. 0700 til fredag 270412 kl. 0700.
Anholdelse - butikstyveri - Over Bølgen, Greve
Kl. 1734 fik politiet en anmeldelse fra Bilka om en butikstyv, som var tilbageholdt efter tyveri af spiritus, harddiske og mobiltelefoner til en samlet værdi af 9730 kr.

Politiet foretog anholdelse af en 34-årig mand fra Kazakstan på tålt ophold i Danmark. Varerne blev tilbageleveret til supermarkedet.

Da den anholdte tidligere har begået tilsvarende kriminalitet, blev den anholdte anbragt i arrest, indtil politiets jurister i løbet af fredagen vil afgøre, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.
Tricktyveri - Torvet, Køge
Kl. 1901 fik politiet en henvendelse fra Køge Bio, hvor to personer havde henvendt sig for at veksle penge hos en 20-årig ansat. Under vekslingen lykkedes det at stjæle 500 kr. De to personer beskrives som: mand og kvinde i slutning af 30-erne, muligt rumænere (ej yderligere oplysninger).
Hærværk - Stevnsvej, Køge
Kl. 2156 fik politiet en anmeldelse fra et pizzaria om hærværk, idet en kunde havde sparket en rude i stykker. Politiet traf på stedet en 43-årig mand, som sammen med et par venner havde bestilt noget mand og betalt delvist. Da de sluttelig ikke havde penge nok til al maden, fik de pengene retur, men den 43-årige blev så sur over ikke at kunne få maden alligevel, at han knuste en rude. Han blev derfor sigtet for hærværk og kan nu se frem til både et bødeforelæg for hærværk og et erstatningskrav for den ødelagte rude.
Anholdelse - indbrud i beboerklub - Digehuset, Greve
Kl. 2307 fik politiet anmeldelse om indbrud i en beboerklub, hvor en tyverialarm var gået i gang. Ved politiets ankomst til stedet løb flere personer fra stedet, men det lykkedes politiet at foretage anholdelse af en 19-årig og en 20-årig mand begge fra Greve som mistænkte for at have forøvet indbrud på stedet.

Der var skåret hul i en rude, så man kunne skaffe sig adgang til stedet ved at låse en dør op. Diverse drikkevarer var stjålet fra stedet.

De to anholdte er fortsat frihedsberøvet og skal afhøres i løbet af fredagen. Herefter vil politiet tage stilling til, om de skal fremstilles i grundlovsforhør.
OPFØLGNING - Røver varetægtsfængslet - Greve
TV2-Station 2 bragte mandag d. 230412 en efterlysning af en gerningsmand til fire røverier i Greve-området inden for den seneste måned.

Politiet modtog som følge af udsendelsen et mindre antal henvendelser. En af henvendelserne rettede mistanken mod en 15-årig dreng fra Greve. Han blev anholdt og sigtet for fire røverier.

Ved fremstillingen i grundlovsforhør d. 250412 ved retten i Roskilde blev den 15-årige dreng varetægtsfængslet i surrogat på en lukket ungdomsinstitution indtil den 10. maj 2012.
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk