25. november 2017
Midt- og Vestsjællands politi har sendt følgende døgnrapport ud fra lokalområdet.
Midt- og Vestsjællands politi har sendt følgende døgnrapport ud fra lokalområdet.
Foto: Kim Rasmussen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Døgnrapporten 20/4

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Døgnrapporten 20/4
Politi - 20. april 2012 kl. 09:48
Af Johan Monggaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Uddrag af døgnrapport fra torsdag 190412 kl. 0700 til fredag 200412 kl. 0700.
Tricktyveri i butik - Agenavej, Greve
Kl. 1233 fik en butik besøg af to kunder, som købte varer for 39 kr. og betalte med en 1000-kr.-seddel. Kort efter fortrød de købet og ville have pengene tilbage. Herunder beklagede manden sig kraftigt, og i forvirringen herunder lykkedes det at stjæle 500 kr. fra kassen. De tog kunder beskrives som: A: kvinde, sigøjnerlignende, iført brun/grøn kjole og medbringende en taske; B: mand, sigøjnerlignende, iført mørk jakke med noget rødt/hvidt på skulderen og cowboybukser. A og B forsvandt i ukendt retning og på ukendt måde.
Butikstyveri - Over Bølgen, Greve
Kl. 1722 fik politiet en anmeldelse fra Bilka om, at en butikstyv var tilbageholdt. En 37-årig mand fra Vallensbæk blev sigtet for tyveri af kalvemørbrad til 1366 kr. I forbindelse med tilbageholdelsen af den sigtede havde butikskontrollanten brugt den fornødne magt, hvilket den sigtede opfattede som et overfald. Sigtede blev vejledt om, at han ville høre nærmere fra politiet i forbindelse med tyveriet.
Mulig skudepisode - Kildehuset / Askerød, Greve
Kl. 2339 modtog politiet via alarm 112 flere henvendelser om, at der var hørt 3-5 skud afgivet i området omkring Stamhuset / Kildehuset. Fra stedet var kørt en sort personbil i høj fart. Området blev afspærret, medens politiet foretog de indledende undersøgelser i området med bl.a. tjenestehunde.

Kort efter midnat traf politiet i Ølby-området en personbil svarende til den bil, som var set køre fra Askerød. Politiet foretog anholdelse af de tre mænd i bilen - en 21-årig og en 23-årig fra Køge og en 20-årig fra Valby, da de kunne mistænkes for en relation til skudepisoden.

Politiet vil undersøge gerningsstedet i Askerød nærmere i dagslys, ligesom de anholdte vil blive afhørt i løbet af fredagen.
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk