16. januar 2018
Den seneste døgnrapport fra Midt- og Vestsjællands politi.
Den seneste døgnrapport fra Midt- og Vestsjællands politi.
Foto: Kim Rasmussen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Døgnrapporten 1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Døgnrapporten 1
Politi - 13. april 2012 kl. 10:39
Af Johan Monggaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Uddrag af døgnrapport fra torsdag 120412 kl. 0700 til fredag 130412 kl. 0700.
Blufærdighedskrænkelse / vold - Jernbanegade, Køge
Kl. 1118 fik politiet en anmeldelse om, at en 20-årig kvinde fra Ishøj onsdag d. 110412 i tidsrummet kl. 2000-2030 gik ad Jernbanegade, da hun hørte skridt bag sig. Kvinden satte tempoet op, men det gjorde personen bag hende også. Til sidst greb en mand fat i kvinden og "overgramsede" hende for til sidst at skubbe hende ind i en mur. Kvinden skreg op, og gerningsmanden forsvandt i ukendt retning. Den forurettede har ikke kunnet beskrive gerningsmanden yderligere, end at han var udlænding.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra vidner, der har befundet sig i Jernbanegade på gerningstidspunktet, og som har observeret noget i forbindelse med "overfaldet" / blufærdighedskrænkelsen. Kontakt politiet på tlf. 114.
Tyveri fra genbrugsplads - Køge
Kl. 2136 fik politiet anmeldelse om, at to mænd, der havde været ude for at træne hunde, havde foretaget civil anholdelse af to litauiske mænd, der havde stjålet kabelskrot fra genbrugspladsen på Tangmosevej i Køge. Den 19-årige og den 25-årige anholdte blev taget med på politistationen. De sidder fortsat anholdt, og politiets jurister vil vurdere om de skal fremstilles i grundlovsforhør.
Brand - Køge
Kl. 0208 kørte politiet til en byggeplads på Ejbovej i Bjæverskov, hvor der var brand i tre ubeboede rækkehuse under opførelse.

I forbindelse med slukningsarbejdet bemærkede indsatspersonalet en kraftig gaslugt, formentlig p.g.a. et brud på en gasledning, hvorfor en teknikker fra HNG blev tilkaldt til at lukke for gassen. Branden var formentlig opstået i nogle skure, hvorefter den havde bredt sig til bygningerne. Årsagen til branden skal undersøges nærmere af politiets teknikere. Ingen personer kom til skade ved branden.
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk