25. juni 2021
På søndag er der på Gavnø igen mulighed for at beundre en lang række smukke, gamle biler.
På søndag er der på Gavnø igen mulighed for at beundre en lang række smukke, gamle biler.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Veteranbiler på Gavnø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Veteranbiler på Gavnø
Oplev - 10. juni 2021 kl. 16:00

Der er kræs for de bilinteresserede, når Gavnø Slotspark på søndag slår portene op til dette års Gavnø Classic Autojumble; fra Aston Martin til North Coast Cruisers, gamle militærkøretøjer, sportsvogne og et udvalg af cykler.

Den traditiosrige udstilling af klassiske køretøjer udspringer ikke mindst af Baron Otto Reedtz-Thotts store interesse for gamle køretøjer, og baronen har da også flere biler med på årets udstilling.

Oplev også konkurrencen "Concours de Charme", hvor det køretøj med deltagere, som på bedste vis udgør en helhed med hensyn til køretøj, tidstypisk påklædning og fremtoning præmieres. Dertil kåres »Best in Show« blandt alle udstillende køretøjer i slotsparken.

  • 13. juni kl. 10-17
  • Gavnø Classic Autojumble
  • Gavnø Slot, 4700 Næstved

Se også den historiske og nyrestaurerede udstilling på slottet, der ligesom det nyrestaurerede originale orgel i klosterkirken bringer tankerne tilbage på klostertiden i dronning Margrete 1.'s tid på Gavnø. Børn kan som altid på Gavnø opleve en sjov skattejagt, gå på opdagelse i Sørøverland, besøge eksotiske sommerfugle i Sommerfugleland, klappegeder og trætopbanen Gavnø Go Fly.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Tip os

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Redaktionen

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Annoncer

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
oplev.salg@sn.dk