14. april 2021
Billedet af kong Christian X, som på sin hvide hest red over grænsen ved Frederikshøj den 10. juli 1920, er blevet et af de helt store symboler på Genforeningen. Pr-foto
Billedet af kong Christian X, som på sin hvide hest red over grænsen ved Frederikshøj den 10. juli 1920, er blevet et af de helt store symboler på Genforeningen. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teater søger historier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teater søger historier
Oplev - 29. marts 2021 kl. 17:30

I anledning af 100 årsdagen - plus et år grundet Covid-19 - søger TEATERET DER GIK I SORT genforeningshistorier fra hele landet. Historierne skal bruges til at udvikle et interaktivt skuespil, som teatret opfører for Christiansfeld Museum Kolding i forbindelse med Genforeningsfejringen i Christiansfeld til juni.

- Vi skaber teater for mennesker mellem mennesker, og vi glæder os til at hente inspiration fra folks egne historier. Når vi skaber teater, ønsker vi at række ud til endnu flere end dem, som ser vores forestillinger. Resultatet skal være en oplevelse i nuet, men også skabe rum til eftertanke og gerne fortælle noget, man ikke vidste i forvejen, forklarer Brian Wetterstein, grundlægger af TEATERET DER GIK I SORT.

- Vi er spændte på at se, hvordan folks egne historier kan blive til små skuespil, der bliver en del af vores markering af Genforeningen til sommer, på de vilkår Corona-situationen byder, siger site manager og leder, Lise Thomsen, Christiansfeld | Museum Kolding.

De historier, teatret søger, kan handle om alle former for genforening; historier fra fortid eller nutid, historier om mennesker, familier og virksomheder eller vandrehistorier og egenfortællinger.

Man kan byde ind med sin historie på Facebook-siden www.facebook.com/genforening100+1 eller skrive til genforening101@gmail.com.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Tip os

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Redaktionen

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Annoncer

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
oplev.salg@sn.dk