17. april 2021
Forfatter Jens Blendstrup er en af de mange kulturpersonligheder, som inviterer interesserede med på en gåtur.Foto: Lars Gundersen/Gyldendal
gallery icon

Se billedserie

Forfatter Jens Blendstrup er en af de mange kulturpersonligheder, som inviterer interesserede med på en gåtur.Foto: Lars Gundersen/Gyldendal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tankegang giver inspiration og frisk luft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tankegang giver inspiration og frisk luft
Oplev - 21. februar 2021 kl. 16:52
Af Lars Jørgensen

Under overskriften »Tankegang« inviterer Kulturmødet Mors alle interesserede på kulturelle gåture i selskab med kendte kunstnere og kulturpersonligheder i perioden 24. april - 2. maj.

Alle har de valgt en rute i et landskab eller en by, der betyder noget for dem. Hver gåtur har et tema, der giver inspiration til samtalen undervejs. Gåturene er støttet af Nordea-fonden.

Her i regionen kan man blandt andet møde instruktør og manuskriptforfatter Anna Emma Haudal, som i 2018 fik sit gennembrud med DR-ungdomsserien »Doggystyle«. Serien har modtaget tre Robert-statuetter. Anna Emma Haudal er nu i gang med sin første spillefilm »Venuseffekten« med Lars Mikkelsen og Sofie Gråbøl på rollelisten. Hendes gåtur er i Odsherred, hvor hun bor på et landsted omgivet af planter, som hun plejer med kærlighed og klassisk musik.

I Korsør kan man gå en tur med forfatteren Jens Blendstrup, som har en særlig evne til at formidle både komisk og tragisk. Med romanen »Gud taler ud« kommer man helt tæt på hans far, og Blendstrup har tidligere udtalt, at det værk fik ham til at skrive tættere på kernen. I dag bor han i Korsør og er i foråret aktuel med novellesamlingen »Sorgens Balalajka«.

Alle arrangementer er gratis, men kræver tilmelding. Læs mere på www.kulturmoedet.dk/tankegang.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Tip os

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Redaktionen

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Annoncer

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
oplev.salg@sn.dk