22. september 2021
Fotograf Lars Wahl udstiller i HUSETs X-rum. Pr-foto
Fotograf Lars Wahl udstiller i HUSETs X-rum. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerudstilling i HUSET

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerudstilling i HUSET
Oplev - 25. juli 2021 kl. 17:24

HUSETs faste kunstnere præsenterer på sommerudstillingen en række nye værker. Se maleri, skulptur, keramik, grafik, vævning, collage og meget mere.

På sommerudstillingen viser Dag Aronson landskaber fra Sejerøbugten. Han maler ikke ideerne om et landskab, men i stedet landskabet, som han ser det. Landskabet som landskab, som en realitet i sig selv.

Morten Tillitz har til sommerudstillingen skåret nogle af sine gamle billeder op og sat delene sammen på nye måder. Den kunstneriske proces er her ligesom en udstrækning af tid eller som en lang bevægelse hen imod et resultat, der også overrasker ham selv.

HUSETs kunstnere er Anne Rolsted, Better Lübbert, Birgit Krogh, Bjarne Werner Sørensen, Charlotte Bøgh, Charlotte Krogh, Dag Aronson, Didder Geisler, Erik Varming, Hanne Løcke, Hans Helge Nielsen, Henriette Duckert, Jørgen Albrechtsen, Jørn Bromann, Lis Biggas, Margrethe Agger, Martin Birk Møller, Morten Tillitz, Poul Erik Nielsen, Søren Schaarup og Troels Trier.

Udstillinger i HUSET
  • 24. juli - 22. august
  • HUSET i Asnæs, Storegade 31, 4550 Asnæs

Gæster på sommerudstillingen er Steinunn Helga Sigurdardottir og Jens Andersen. De skulle have udstillet i HUSETs X-rum tidligere i år, men på grund af nedlukningen blev deres udstilling aflyst. Derfor deltager de nu i stedet som gæster på sommerudstillingen.

Steinunn Helga Sigurdardottirs inspiration er naturen. Det indre lys, der skinner fra alt levende på jorden. Når hun maler, maler hun, hvad menneskers øjne ikke ser. Hun maler og manifesterer på papir eller lærred, hvad hendes indre ser og fornemmer. Hendes kærlighed til dyr, planter og mineraler er den kraft, der driver hende.

Med en række nye værker genbesøger Jens Andersen landskabsbilledet - ikke så meget som genre, men mere som en platform for udforskning. På tværs af medier undersøger han, hvordan rum og steder opstår og erfares. Det bliver til forskelligartede billeder, hvoraf nogle er notater, andre er konstruktioner, og andre igen er led i en fortsat eksperimentel proces. Sammen med de gængse redskaber som blyant, kamera, maling og lærred inddrages også computergenereret støj og tilfældighed i opsporingen af nye former for indblik og udsigt.

Omridset af skibsvraget, som står på havbunden, alt imens havet, langsom men sikkert, tærer sig igennem alle lag i skroget, som derfor ændrer sit udseende fra år til år.

Skulpturelle elementer forekommer overalt omkring os, i naturen, i vores hverdag og omgivelser. Lars Wahl ønsker med sin udstilling i HUSETs X-rum at udforske det skulpturelle og vise fotografier af alternative skulpturer.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Tip os

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Redaktionen

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Annoncer

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
oplev.salg@sn.dk