17. januar 2019
Onkel Reje er med til at underholde børn - og voksne - på Skvulp Festival i Holbæk. Foto: Kenn Thomsen
Onkel Reje er med til at underholde børn - og voksne - på Skvulp Festival i Holbæk. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pinseweekend på vej: Her er 10 oplevelser, du ikke vil gå glip af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pinseweekend på vej: Her er 10 oplevelser, du ikke vil gå glip af
Oplev - 17. maj 2018 kl. 12:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Weekenden nærmer sig, og der er flere gode oplevelser i vente på Sjælland. Men skal du til koncert, standup eller på livsstilsmesse? Her er 10 ting, du skal vælge imellem.

arrow Læs også: Masser af nyt på livsstilsdagene på Ledreborg

18. og 19. maj er der Skvulp Festival på havnen i Holbæk. Her er koncerter med blandt andre Nice Little Penguins og Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen. Der er også foredrag med Nationalmuseets direktør Rane Willerslev, Onkel Reje for børnene og dj og dans i teltet. Og ude på fjorden dyster kite surferne i kapsejlads.

Fra den 18. til den 21. maj er der Ledreborg Livsstilsdage ved Ledreborg Slot ved Lejre. Her er oplevelser inden fo udendørsliv, indretning, wellness og brugskunst.

Du kan også starte pinseweekenden til koncert med hele familien. Fredag den 18. maj kl. 16.30 spiller Wafande familiekoncert på Gimle i Roskilde.

Fredag aften kl. 20 er der grin i Comedy Zoo. Brian Mørk og andre komikere er på tur og gæster Kulturforeningen Pakhus 8 i Præstø.

I Næstved opfører skuespilelever fra Talentskolen fra den 17. til den 19. maj det verdensberømte teaterstykke Engle i Amerika. Det sker på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Lørdag kan børnene glæde sig til et møde med Hr. Skæg. Det er kl. 14, du kan opleve Hr. Skægs Store Skoleshow på Stars i Vordingborg.

I Nykøbing Sjælland kan du nyde en stribe smukke, sørgelige og sjove fortællinger fra virkeligheden, når Odsherred Teater opfører Nina, kære Nina. Forestillingen er krydret med sange om kærlighed. Nina, kære Nina spiller lørdag klokken 17 på Odsherred Teater.

Trænger du til et skud blues, så skal du tage til Hvalsø Kulturhus lørdag den 19. maj kl. 20. Her spiller BluesKartellet musik af bl.a Eric Clapton og B.B. King.

Søndag kl. 13-16 kan du på en tur i området ved Lejre Museum lære den lokale flora at kende. Botaniker Søren Grøntved viser vej og fortæller. Medbring gerne plantenøgle, feltflora og lup, hvis du har. Mødested er Hestebjerggård, Orehøjvej 4B, og et er gratis at deltage.

Pinsedag, søndag den 20. maj kl 15, kan du høre Falgren & Friends på Rønnebæksholm i Næstved. Denne gang er gæsterne musikerne Jens Lysdal og Jon Bruland.

Tip os

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Redaktionen

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Annoncer

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
oplev.salg@sn.dk