6. december 2020
PINOCCHIO foregår i et »steampunk«-præget dukkeunivers.
PINOCCHIO foregår i et »steampunk«-præget dukkeunivers.
Foto: Søren Meisner
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pinocchio i Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pinocchio i Holbæk
Oplev - 25. oktober 2020 kl. 08:15
Af Lars Jørgensen

PINOCCHIO er historien om dukken, der skal lære at blive menneske og hans farefulde færd i en verden fuld af sære skikkelser, forunderlige hændelser, fristelser og bedrag. Inspireret af Collodis oprindelige historie mere end af Disney finder forestillingen sin helt egen vej igennem historiens surrealistiske fantasiverden og svære moralske dilemmaer.

Det er en opsætning i et tidløst »steampunk«-præget univers, skabt af scenografen Nathalie Mellbye, hvor fortællingen udfolder sig musikalsk og dramatisk omkring et trædeorgel på hjul - i et tæt ensemble af tre skuespillere og en musiker. Og hvor hovedpersonen får lov at optræde som dukke - i Katrine Karlsens prisbelønnede dukkedesign. Forestillingen søger at forene musikalsk og opfindsom ensemblefortælling med vild og grum situationskomik og rendyrket dukketeatermagi.

  • 8. november kl. 11
  • PINOCCHIO
  • Teatret FAIR PLAY, Borchsvej 3, 4300 Holbæk

Instruktøren Alex Byrne er kendt for instruktion af en række stærke og prisbelønnede produktioner for danske børne- og ungdomsteatre. Han er endvidere kunstnerisk leder for det internationale teater NIE, som har modtaget en række internationale hædersbevisninger.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Tip os

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Redaktionen

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Annoncer

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
oplev.salg@sn.dk