13. maj 2021
På GAMES kan man blandt andet se nogle af Magic-illustrator Jesper Ejsings akrylmalerier. Foto. Jørgen C. Jørgensen
På GAMES kan man blandt andet se nogle af Magic-illustrator Jesper Ejsings akrylmalerier. Foto. Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye vinkler på spil-verdenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye vinkler på spil-verdenen
Oplev - 18. april 2021 kl. 16:40

Udstillingsrækken GAMES sætter trumf på overlappet mellem kunst og spil. Hen over udstillingens fire runder kan du lade dig suge ind i rollespillernes alternative universer. Du kan prøve dig selv af i spillene og måske komme ud på den anden side med nye erfaringer, der kan indløses i denne verden.

Den første udstilling i GAMES har titlen Planeswalkers. Udstillingen tager udgangspunkt i kortspillet Magic: The Gathering og viser bl.a. et udvalg af Magic-illustrator Jesper Ejsings originale akrylmalerier - som for første gang udstilles på et museum. Desuden kan du opleve en række kunstnere, som bygger videre på Magic-universet.

  • 21. april - 20. juni 2021
  • GAMES
  • Museet for Samtidskunst, Stændertorvet 3D, 4000 Roskilde

Anden del af GAMES har titlen Play It by Trust og er en gruppeudstilling, der samler en række kunstspil: Kunstværker der kan spilles. Du kan bl.a. tage et slag bordfodbold ved Asger Jorns sekskantede bordfodboldbord. Du kan gå ind i et rollespil, der inspirerer dig til at skabe fred i verden, eller du kan udfordre en ven i Yoko Onos version af skak, hvor alle brikker er hvide.

Tredje del af GAMES-udstillingen har titlen Infinite Seats of Power og åbner den 21. maj, mens udstillingen fjerde og sidste del er en samling af podcasts, der relaterer sig til spilverdenen og museets aktuelle udstilling.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Tip os

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Redaktionen

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Annoncer

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
oplev.salg@sn.dk