19. juni 2021
Cantabile 2 fra Vordingborg er i den kommende tid at finde på Østerbro i København, hvor teatret opfører RE(W)RITE! Celebrating Human Connection. Foto: Irina Tuminene
Cantabile 2 fra Vordingborg er i den kommende tid at finde på Østerbro i København, hvor teatret opfører RE(W)RITE! Celebrating Human Connection. Foto: Irina Tuminene
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mellem billed- og scenekunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mellem billed- og scenekunst
Oplev - 15. maj 2021 kl. 17:34

Da Cantabile 2 i slutningen af 2019 påbegyndte arbejdet med RE(W)RITE! som en performanceinstallation med nye, tidssvarende ritualer, var der ingen, der havde forudset den relevans, som fejringen af tæt menneskeligt samvær ville få, her fem måneder inde i 2021. Den 19. maj har RE(W)RITE! premiere på Den Frie Udstillingsbygning.

Ritualer er med til at skabe perspektiv i vores liv. Med ritualer markerer vi et 'før' og et 'efter' i afgørende livsfaser, og ritualer binder os sammen som mennesker. Mange antikke ritualer er blevet tabt i vores tid, og af dem, som vi stadig praktiserer, kan mange føles fjerne og utidssvarende og giver ikke mening og fylde længere. Styrken ved at forholde sig til de dybere lag i livet i et fokuseret fællesskab med andre mennesker er noget, vi enten savner - måske ubevidst - eller søger at få opfyldt ad alternative veje, når samfundets ritualer har mistet saft og kraft.

  • 19. maj - 12. juni 2021
  • RE(W)RITE! Celebrating Human Connection
  • Den Frie Udstillingsbygning, Oslo Plads 1, 2100 København Ø

RE(W)RITE! opføres to gange dagligt (dog ikke søndage) fra 19. maj til 12. juni for maks. 27 gæster per gang. Hver opførelse er unik med forskellige sammensætninger af to-fire af de i alt 35 nye ritualer. I alt 12 performere er med i RE(W)RITE! på forskellige tidspunkter i spilleperioden. Det anbefales, at man som gæst kommer igen flere gange, fordi hvert besøg åbner for nye ritualer og konstellationer med de øvrige gæster.

RE(W)RITE vises også i Vordingborg og Stege senere på året og i 2022.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Tip os

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Redaktionen

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Annoncer

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
oplev.salg@sn.dk