31. maj 2020
Søs Fenger, der er aktuel med singlen »Du Er I Mit Hjerte«, en duet med Peter Frödin, giver koncert på Postgården i Kalundborg. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Søs Fenger, der er aktuel med singlen »Du Er I Mit Hjerte«, en duet med Peter Frödin, giver koncert på Postgården i Kalundborg. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Koncert: Søs Fenger forener styrke og sødme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncert: Søs Fenger forener styrke og sødme
Oplev - 05. november 2019 kl. 12:03
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Single-aktuelle Søs Fenger har live-band og en kuffert fyldt med alle de gode, gamle sange med, når hun giver koncert i Postgården - Kalundborg Event- og Musikhus torsdag den 14. november .

Hun udgav i sidste måned sin nye single »Du Er I Mit Hjerte«, en duet - med vennen Peter Frödin som sangen også er tilegnet - om ensomhed.

Når Søs Fenger går på scenen i Postgården - Kalundborg Event- og Musikhus, er hun ikke ensom på men har sit liveband med.

Og publikum får ikke kun nye numre men masser af musikalske tilbageblik til Fengers perlerække af hits, blandt andet »Holder Øje Med Dig«, »Inderst Inde«, »Sidste Time« og »Hvor end jeg går hen«.

Hun har også taget nogle af sine yndlingssange med og arrangeret dem i nye musikalske omgivelser.

Søs Fenger begyndte karrieren som pop-idol i News og har senere som solist bevæget sig stilsikkert i genrer som pop, rock, jazz, viser, country og disco; på dansk, svensk og engelsk.

Hun forener sødme og styrke og formår at henvende sig til flere generationer af lyttere.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Tip os

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Redaktionen

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Annoncer

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
oplev.salg@sn.dk