4. august 2020
Det er ikke mærkeligt, at folk valfarter til for at se det imponerende byggeri tage form. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Det er ikke mærkeligt, at folk valfarter til for at se det imponerende byggeri tage form. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom helt tæt på det sydsjællandske tårn i skoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom helt tæt på det sydsjællandske tårn i skoven
Oplev - 09. november 2018 kl. 11:01
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I skoven ved Gisselfeld skyder Camp Adventures nye udsigtstårn op igennem trækronerne, og nu kan man besøge byggeriet og høre, hvordan det smukke tårn er lavet. Projektet er i mange omgange blevet kaldt »en fantasi« eller »en drøm«, men Jesper Mathiesen og Kasper Larsen fra Camp Adventure har aldrig tvivlet på, at drømmen ville blive til virkelighed, og om ikke så lang tid kommer Camp Adventure i Rønnede til at kunne byde besøgende på en oplevelse ud over det sædvanlige: Et 45 meter højt timeglas-formet udsigtstårn, der byder på en fantastisk gåtur op igennem trægrænsen.

arrow Læs også: Video: Helt til tops langt ude i skoven

- Det er en helt anden måde at iscenesætte skoven på. Boardwalken leder folk igennem skoven langs steder, hvor man normalt ikke kan komme igennem, og når man begynder at gå op i tårnet, så kan man følge trækronerne i øjenhøjde. Når man fortsætter opad, åbner landskabet sig gradvist, og på toppen kan man få nogle helt unikke syn på naturen, som du ikke finder andre steder i Norden, fortæller Kasper Larsen, der er forretningsudvikler hos Camp Adventure.

Utålmodige turister
Tårnet titter med sine nuværende 30 meter allerede op over trækronerne, og når de sidste 15 meter er bygget på, kommer man til at kunne se toppen fra 20 kilometers afstand.

De lokale håndværkere arbejder benhårdt på at få tårnet færdigt så hurtigt som muligt, men de seneste måneder har det knebet med tålmodigheden for turister og lokale, der har håbet på et glimt af det imponerende bygningsværk. - Folk er kommet herud og har siddet og spist frokost, mens de har set på byggeriet. Vi er naturligvis glade for interessen, men sikkerheden skal jo være i orden, så vi er blevet nødt til at hegne byggepladsen ind, fortæller Camp Adventures direktør Jesper Mathiesen.

Er man en af dem, der ikke kan vente med at se tårnet, eller gerne vil høre om, hvordan et så storstilet projekt er blevet muligt, så kan man nu få en guidet tur ud til byggeriet, hvor man kan se, hvordan håndværkerne dirigerer de tonstunge stålelementer sikkert på plads i tårnet.

Turene foregår hver onsdag og lørdag klokken 10-12 frem til den 8. december, og hvis man vil af sted, skal man bestille plads via mail til ms@campadventure.dk senest to dage før besøget.

arrow Foto og video: Franske bygningskonstruktører besøger Tårnet i skoven
02. november 2018 kl. 09:01 Opdateret: kl. 11:38
arrow Video: Udsigtstårnet skyder i vejret
19. oktober 2018 kl. 20:28 Opdateret: kl. 20:28
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Tip os

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Redaktionen

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Annoncer

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
oplev.salg@sn.dk