5. august 2021
Trolle og Tormod spiller op den 1. august. Foto: Finn Due Larsen
Trolle og Tormod spiller op den 1. august. Foto: Finn Due Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis sommerkoncerter i Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis sommerkoncerter i Næstved
Oplev - 12. juli 2021 kl. 07:52

Sommerferie med børn kan godt være en dyr omgang, og derfor regner eventkoordinator Monica Hermann fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter også med, at de tre gratis koncerter for børnefamilier under Sommer på Grønnegade bliver et tilløbsstykke.

- Vi har for eksempel næsten lige haft to udsolgte koncerter med Næssi og Ulla Abdullas Cocobongoband i Ny Ridehus. Så med fri adgang for op til 500 personer, kan vi nok se frem til liv og glade dage på Lave Ridebane, fortæller eventkoordinatoren der står bag kulturcentrets helt nye satsning, og fortsætter:

Første søndag med koncert for børn er den 25. juli kl. 13.00 med Sille & Palle, der spiller, så børn bliver rokkende og rullende, lyttende og lullende, kravlende og savlende, dansende og drømmende. De små i alderen 0-3 år vil blive præsenteret for forskellige musikgenrer.

Søndagen efter, den 1. august, er det tid til reggae og rock med Trolle & Thormod, som har skrevet en masse fede børnesange, som de fire til 12-årige, med bandets egne ord, bliver både kloge og sunde af at lytte til.

Festen slutter med et brag den 8. august når Næssi og Ulla Abdullas Cocobongoband giver en af deres meget populære koncerter. Byens favoritdrage er kendt og elsket af alle, og hans mange sange er blevet deciderede klassikere i Næstved Kommunes børnefamilier og daginstitutioner.

De tre koncerter er en del af det samlede program for Sommer på Grønnegade, hvor der i de samme weekender også er koncerter fredage og lørdage. Dog for et lidt mere modent publikum. Her er Soon, Sulka, Fenja, Steen Jørgensen & Rune Kjeldsen, Mel's Room, Barselona, Duo Dejlig, Poul Halberg Powertrio, Blæst, Patina, Ekkokammer og Gasoline på programmet.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Tip os

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Redaktionen

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Annoncer

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
oplev.salg@sn.dk