6. august 2020
Bryggeriet Skands i Brøndby er et af de bryggerier, som er med i anden omgang Darnmarks største virtuelle ølsmagning. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Bryggeriet Skands i Brøndby er et af de bryggerier, som er med i anden omgang Darnmarks største virtuelle ølsmagning. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En omgang mere for øl-succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En omgang mere for øl-succes
Oplev - 07. april 2020 kl. 09:20
Af Lars Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det gik stærkt med bestillingerne, da Royal Unibrew sammen med 11 andre bryggerier inviterede til Danmarks første og største virtuelle ølsmagning i påskeugen. 2000 danskere nåede at bestille kassen med øl fra de 12 bryggerier og er klar til den fire timer lange ølsmagning, der foregår online og hjemme i stuerne Langfredag.

Arrangementet bliver nu gentaget lørdag den 25. april med en række nye bryggerier. Konceptet er det samme: En kasse med øl fra de 11 bryggerier kan bestilles til hoveddøren frem til og med 15. april på www.craftmakerscollective.com og nydes hjemme i stuen - samtidig med at man kan se, høre og stille spørgsmål om øl og bryggerier til nogle af Danmarks dygtigste brygmestre og øleksperter via livestreaming på Facebook.

Det er Royal Unibrew's specialølbryggeri Theodor Schiøtz Brewing Co. og brewpubben Anarkist, der står bag initiativet.

- Coronakrisen tager hårdt på branchen. Vi er derfor super glade for at mærke både danskernes og bryggernes store opbakning til de virtuelle ølsmagninger. Vi er sikre på, at de vil være med til at sikre, at danskerne også i fremtiden har meget spændende øl at vælge mellem, siger Jesper Larsen, der er Nordic Marketing Manager for Craft Beer hos Royal Unibrew.

Følgende bryggerier med i ølsmagningen den 25. april: To Øl, Åben, Nørrebro Bryghus, Bryggeriet Skands, Mikkeller, Kissmeyer, Viborg Bryghus, Anarkist/Theodor Schiøtz Brewing Co., Syndikatet og Skagen Bryghus.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Tip os

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Redaktionen

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Annoncer

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
oplev.salg@sn.dk