24. september 2020
De sjællandske restauranter uden for København er for alvor begyndt at fylde i programmet for Dining Week. Foto: Peter Andersen
De sjællandske restauranter uden for København er for alvor begyndt at fylde i programmet for Dining Week. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dining Week slår rekord på Sjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dining Week slår rekord på Sjælland
Oplev - 23. januar 2020 kl. 09:12
Af Lars Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Danmarks største restaurantfestival Dining Week fylder 10 år, og med 50 sjællandske restauranter uden for København på programmet fortsætter Dining Week med at vokse på Sjælland.

- Vi er virkelig glade for fremgangen på Sjælland. Vi har ikke bare flere restauranter på programmet, men også flere byer. Det betyder, at endnu flere sjællændere får mulighed for at være med i Dining Week, siger marketingansvarlig Nusha Riis Hassani.

Blandt de nye restauranter i år er Rønnede Kro, Bolværket i Gilleleje og Restaurant Herthadalen ved Ledreborg Slot.

I de 10 år Dining Week har eksisteret, er der serveret over 900.000 måltider. Over 100.000 gæster forventes at besøge Dining Week i 2020, som løber af stablen 7.-16. februar 2020.

Blandt de nye madoplevelser er en eksklusiv 10-retters menu til 500 kr. hos 11 af landets toprestauranter. En af de udvalgte restauranter er SuRi i Holbæk, hvor gæsterne for eksempel kan sætte tænderne i blinis, stegt slethvar med brunet smør blanquette og persille, jomfruhummer-hotdog og kalvetatar, oksemørbrad, fyldt chokolade og karamelfudge.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Tip os

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Redaktionen

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Annoncer

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
oplev.salg@sn.dk