12. december 2018
- Jeg forbinder ordet "diva" med fordums tids stjerner. For mig handler det om integritet og at sætte barren høj, at være superambitiøs og kræve det samme af andre. Hvis det er at være diva, så gør det vel ikke noget.  Foto: Thomas Cato
gallery icon

Se billedserie

- Jeg forbinder ordet "diva" med fordums tids stjerner. For mig handler det om integritet og at sætte barren høj, at være superambitiøs og kræve det samme af andre. Hvis det er at være diva, så gør det vel ikke noget. Foto: Thomas Cato
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Caroline Henderson: Jeg har haft en lang karriere. Den står og falder ikke med et tv-program

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Caroline Henderson: Jeg har haft en lang karriere. Den står og falder ikke med et tv-program
Oplev - 10. november 2017 kl. 08:54
Af Julie Grothen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Caroline Henderson er et musikmenneske, og der skal gerne være rytme i alt, hvad hun foretager sig. Den 55-årige sanger og skuespiller har for længst fundet ud af, at det er sjovest at gå sin egen vej. Hun er netop nu blandt andet i gang med de sidste optagelser til en plade, der skal udkomme til februar.

- Det er lidt hektisk lige nu. Det er meget vigtigt, at pladen bliver færdig, for jeg har en stor turné til marts i hele landet, hvor jeg skal synge de sange, siger Caroline Henderson, som netop har afsluttet en periode med skuespilarbejde på Edison Teatret, hvor hun har medvirket i stykket Disgraced.

Om kort tid begynder julekoncerterne, der blandt andet bringer hende til Køge og Næstved, og endelig har hun fingrene nede i et teaterstykke, der skal opføres i Glassalen i Tivoli næste sommer.

- I virkeligheden er min musik jo en smeltedigel af alt muligt. Sådan kan jeg godt lide at arbejde; at blande tingene - også når det gælder scenekunsten, siger Caroline Henderson, der for længst er trådt langt ud af den pop-bås, hun var parkeret i som forsanger i 1980'er-bandet Ray Dee Ohh.

- De sidste 15 år er der sket det for mig, at jeg har taget ejerskab til min egen karriere. Jeg skider lidt mere på, hvad andre synes, og hvad normen er. Jeg har lavet min egen vej, også ved at kigge bagud og sige: »Wait a minute; har du gået hele den vej, så kan du også finde ud af at skabe det fremefter, siger Caroline Henderson.

Her kan du opleve Caroline Henderson
  • Caroline Henderson spiller blandt andet julekoncerter i Sct. Peders Kirke i Næstved den 18. november og i Køge Kirke den 16. december, begge steder er udsolgt.
  • Der er stadig få billetter til Nysted Kirke den 17. november og til Støberihallen i Hillerød den 19. november.
  • Caroline Henderson har premiere på sin forårsturne i Slagelse Musikhus torsdag den 1. marts 2018.
  • Hun kan også opleves:
  • fredag den 2. marts i Kulturværftet i Helsingør
  • lørdag den 3. marts i Elværket i Holbæk
  • torsdag den 8. marts i Portalen i Greve
  • torsdag den 22. marts i Roskilde Kongrescenter
  • og i DR Koncerthuset i København den 25. marts.

Det var også den tryghed der gjorde, at hun efter flere forespørgsler, i år sagde ja til at være med i TV2-programmet Toppen af poppen, hvor en gruppe sangere tilbringer en uge sammen og fortolker hinandens numre, mens kameraerne kører.

- Jeg har haft en lang karriere. Den står og falder ikke med et tv-program. Det var ikke sådan, at jeg bare SKULLE lykkes, siger Caroline Henderson, som hurtigt fandt ud af, at det var en god beslutning at deltage.

- Det var den sjoveste oplevelse - den varmeste og kærligste oplevelse. Det havde jeg ikke troet, men vi fandt hinanden på kryds og tværs, siger Caroline Henderson, som medvirkede sammen med Aura, Burhan G, Dorthe Gerlach, Karl William, Michael Falch og Søren Huss.

Programmerne blev optaget i foråret og set af hundredetusinder af seere dette efterår. Caroline Henderson selv var på det tidspunkt i fuld gang med at øve og spille teater.

- Jeg har været i teaterland - det er en helt anden verden, hvor folk måske ikke går så meget op i det program. Hvis jeg havde omgivet mig med pladeselskabsfolk ,så havde jeg nok mærket mere af hypen, siger Caroline Henderson og tilføjer så:

- Når det er sagt, så har jeg fået mange fine reaktioner. Så sent som i går mødte jeg en, jeg ikke har set i mange år, og som havde set alle afsnittene.

Læs hele interviewet i OPLEV Sjælland

Tip os

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Redaktionen

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Annoncer

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
oplev.salg@sn.dk